Madona opet plaši narod: "Želim da budem tvoj pas" – pije kao životinja i valja se po podu VIDEO

Madona je od ikone postala sinonim za neartikulisano ponašanje, a izgleda da je situacija u glavi pevačice sve gora i gora.

Život

Izvor: B92

Petak, 11.11.2022.

14:47

Madona opet plaši narod:
Foto: Profimedia

Madona je sada objavila video iz garaže, koji se zapravo sastoji iz niza fotografija, te počinje sa redom normalnih kadrova koji se mogu smatrati i umetničkim, a onda završava snimak sekvencom u kojoj iz činije za psa klečeći na pije vodu, pa kreće da se valja po podu garaže.

Našla je prostora da u svoj umetnički izraz ubaci i momente gde sa bocom ljutog umaka pokušava da simulira seksualne scene, pa su ljudi opet uplašeni jer im je sve teže da shvate Madonu i njene izlive kreativnosti ili ludila ili oba.

"Ovo postaje sve više sramotno. Nije više lako biti tvoj obožavatelj. Bila si ikona, a sada nažalost bez stila", "Ženo, dozovi se pameti, šta radiš", "Meni je više tužno i da gledam koliko je propala", pišu ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: