Prozvana je "najpoznatijom devicom na svetu", a sada se kaje: "Nikad nije trebalo to da priznam"

Poznata glumica Bruk Šilds otkrila je za čime žali već godinama. U novoj epizodi svog podkasta "Now What? With Brooke Shields" otkrila je da žali zbog toga što je davne 1985. godine priznala svetu da je devica. 57-godišnja zvezda "Plave lagune" tvrdi da je bila "greška" tako javno govoriti o svom seksualnom životu.

Život

Izvor: Jutarnji list

Četvrtak, 10.11.2022.

20:41

Prozvana je
Foto: Profimedia, Eli Winston/Everett Collection

"Mislim da je, gledajući unazad, bila mala greška što sam bila tako otvorena o svom devičanstvu jer me je to ceo život pratilo", rekla je Šilds, koja je bila prozvana "najpoznatijom devicom na svetu".

Bivša dečja zvezda rekla je da se to otkriće prvi put pojavilo u njenoj knjizi iz 1985., "On Your Own", koja je pružala smernice za studentkinje.

"U knjizi je bilo to jedno poglavlje gde ne govorim o apstinenciji samoj po sebi, već o mogućnosti ličnog izbora", izjavila je glumica.

"Dobijala sam mnogo mejlova od mladih obožavateljki koje su mi slale pitanja poput: ‘Dečko me pritiska, a ja se još ne želim da se upustim u odnos. Šta da radim?‘ Odgovarala bih im: ‘Ne morate da radite ništa što ne želite‘", dodala je.

No, iako je samo želela da pomogne drugima, glumica je prozvana ‘najpoznatijom devicom na svetu‘ i često se susretala s vrlo neugodnim pitanjima starijih muškaraca tokom raznih intervjua.

"Postala sam najpoznatija devica na svetu. Kad se nađete pod paljbom u tako mladoj dobi, steknete otpornost i zato sam naučila da budem spremna na sve u ovoj industriji, što može biti teško", iskreno priznaje.

Šilds je takođe priznala i da se kaje što je tako dugo čekala te je otkrila da je izgubila nevinost sa svojim dečkom Dinom Kejnom koji je išao na Prinston. Tad je imala 22 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: