Viktorija Bekam prezadovoljna: "Dejvid ima penis kao auspuh traktora"

Modna dizajnerka i supruga Dejvida Bekama, Viktoria Bekam, pohvalila se aktivnim seksualnim životom u braku.

Život

Izvor: B92

Petak, 21.10.2022.

12:18

Viktorija Bekam prezadovoljna:
Foto: Profimedia

"Vrlo sam ponosna što i danas imamo dobar seks. Moj muž je u jako dobroj formi. Volim da budem gola u krevetu, ali on je počeo da mi kupuje donje rublje", započela je.

"Što se tiče njegovog penisa, on je ogroman. Kao auspuh traktora!" dodala je.

Podijelila je i detalje njihovog prvog susreta te dodala kako veruje u ljubav na prvi pogled.

"Ljubav na prvi pogled postoji. Dogodi se u dvorani za igrače Mančester Junajteda, a ako ste malo pijani, detalji su magloviti. Dok ostali fudbaleri stoje za šankom i piju s prijateljima, ugledala sam Dejvida kako stoji sa strane sa svojom porodicom. I ima tako sladak osmeh. I sama sam bliska sa svojom porodicom i pomislila sam kako bismo mogli da budemo slični. On je tražio moj broj. Još uvek ima avionsku kartu iz Londona za Mančester na kojoj sam mu ga napisala", otkrila je Viktorija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: