Hrvatski "kralj ćevapa" se zamerio homoseksualcima: "Strogo zabranjen ulaz pe**rima" FOTO

Jedan hrvatski restoran naišao je na oštre kritike nakon što su objavili fotografiju na kojoj poručuju da homoseksualni nisu dobrodošli u ovom lokalu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2022.

16:20

Hrvatski
Foto: Gustavo Frazao/shutterstock

Na objavi, koja je kasnije obrisana, homoseksualci se spominju na uvredljiv način.

"P**erima zabranjen ulaz", pisalo je u objavi restorana, a nakon što je obrisana, vlasnik lokala se javno izvinio. "Izvinjavam se ako se neko našao uvređenim. Objava je pogrešno protumačena. Restoran je javni objekat i svi su dobrodosli, objava je bila namenjena za goste neprimerenog ponasanja, samo pogrešno izraženo… izvinjavam se", napisao je vlasnik.

B92.net na Paradi ponosa: Polivali su nas svetom vodom; Organizatori: "10.000 učesnika" FOTO/VIDEO

"P*** je onaj koji neće da časti turu", "Oni ionako ne mogu da popiju i pojedu toliko", "Zaposli nekog pametnog ko će se baviti PR-om, pa nećeš imati ovakve ispade. Pametan poslodavac izbegava lične emocionalne ispade u javnosti", ređaju se komentari ispod njegovog izvinjenja.

Ipak najduhovitiji među komentatorima je preinačio ime restorana iz "Tihi gaj" u "Tihi gej" i poentirao za apsolutnu prednost nad "Kraljem ćevapa" kako gazda pomenutog lokala sam sebe naziva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: