Tabu -

Gradonačelnik oženio 60 godina mlađu: "Nikada se nismo svađali"

Stanovnici centralnomađarskog sela imali su priliku da vide čudan prizor u subotu - njihov gradonačelnik oženio se 60 godina mlađom devojkom.

Izvor: dailynewshungary
Podeli

Andraš Sabo se prošle subote oženio 18-godišnjom devojkom. Zanimljivo je da mlada mlada već ima dete od 4 godine. Zatrudnela je sa muškarcem od tridesetak godina kada je imala samo 13 godina. Meštani su bili podeljeni po pitanju venčanja. Neki su rekli da je 18-godišnja žena i dalje mlada devojka. Drugi su verovali da ljubav nema granica i prihvatali su da su gradonačelnik i mlada majka zaljubljeni.

Mladoženja Andraš Sabo je za mađarski tabloid rekao da je njihova tajna međusobno razumevanje. Delili su zajedničke stavove o mnogim stvarima i odlučili su da se ne trude oko razlike u godinama.

Gradonačelnik, podržan od strane Orbanovog vladajućeg Fidesa na izborima za lokalnu samoupravu 2019. godine, priznao je da je prestar za svoju suprugu. Međutim, bili su zaljubljeni jedno u drugo. On misli da će pred njima biti nekoliko dobrih godina. Mnogi su podržali neobično venčanje, dok su drugi rekli da to nije dobra ideja - prisetio se gradonačelnik.

"Mi čak i ne govorimo o starosnoj razlici. Imamo veliko poštovanje jedni prema drugima. Nikada se nismo svađali, i mislim da je sve u redu, i biće u redu sve dok nemamo drugih problema“, otkrio je Sabo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu