Zaljubljenik u balone ima seksualni nagon kad ih vidi: "Osećam se kao da sam na nebu"

Čovek koga seksualno privlače baloni ima ih u kući 50.000. Zavisnik je od njih više od pet decenija, toliko da u svojoj kući zapravo ima "sklonište za balone".

Život

Izvor: B92

Sreda, 16.02.2022.

10:37

Zaljubljenik u balone ima seksualni nagon kad ih vidi:
Foto:Shutterstock/Yevgen Kravchenko

Džulijus je bio opsednut balonima od svoje četvrte godine, kada mu je mama donela jedan u bolnici, oni ga inače toliko seksualno privlače da u svojoj kući drži čak 50.000.

Govoreći o svojoj neobičnoj fiksaciji u epizodi TLC-ove "Strange Addiction", koja je prvi put emitovana pre skoro devet godina, Džulijus je objasnio: "Prelepi su, mekani, glatki, nežni. Ja sam povezan sa njima."

Zatim je dodao: "Intelektualno znam da baloni nisu živi, ali ponekad se zapitam da li je moja ljubav prema njima ono što ih oživljava."

Njegova ljubav prema balonima nije samo platonska, daleko je od toga.

Seksualna ljubav

Rekao je: "Moja ljubav prema balonima je i seksualna ljubav. Kada vidim prelep balon, srce počinje da mi kuca i uzbuđujem se."

"Uzeću 12 cm i naduvati ga na 11 cm. Na taj način može da izdrži mnogo zlostavljanja. Držim jedan, grlim ga, ljubim i osećam se kao da sam na nebu. Mislim, zar ne voliš da grliš i ljubiš ženu koju voliš?", rekao je.

Baloni u opasnosti

Njegova ljubav prema balonima je toliko jaka da često provodi dane 'spasavajući' balone za koje veruje da su u opasnosti.

Zaljubljenik u balone je rekao: "Idem u salone automobila i radim ono što ja zovem spasavanje balona. Kada se izlože rano ujutru, zaista su lepi i dok ih sunce peče, postaju zaista tupi, deformisani. Osećam se kao da mu dajem drugu šansu za život", dodao je.

Stav žene

Zavisnik od balona zapravo ima ženu koju treba da ljubi igrli.

Džulijus je rekao i: "Moja žena misli da je to čudno, ali ona to prihvata."

Uprkos zabrinutosti njegove porodice, Džulijus je rekao da ne planira da prekine svoju ljubavnu vezu sa balonima.

"Bio sam ranije kod psihologa i jedino što mi je rekao je: ’Pa ne diraš nikoga, zašto da brineš o tome?", dodao je.

Zatim je nastavio: "Ne vidim ništa loše u tome da volim balone i nastaviću sa balonima za rukavice jer me to čini srećnim", prenosi Ladbible.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: