Muškarci koji se depiliraju: "Stvar higijene" ili "To je tako gej" ANKETA

Posljednjih godina depilacija je postala sve popularnija i među muškarcima, a ne samo sportistima koji to čine radi poboljšanja performansi (npr. plivači i biciklisti).

Život

Izvor: Net.hr

Nedelja, 12.12.2021.

15:00

Muškarci koji se depiliraju:
Foto: Shutterstock/By Andrey_Popov

Za mnoge je depilacija postala pitanje lične higijene, a ne estetike. Leđa i prsa najčešća su područja tretiranja, ali ne i jedina. Pod muške depilacije danas spadaju i noge, pazuh te ruke. Muškarci se na depilaciju najčešće odlučuju pre godišnjeg odmora, kako bi bili atraktivniji na plaži, a neretko nastave s tim tretmanom ticijele godine. Pošto je broj žena koje cijene glatko muško tijelo sve veći, tako su i muškarci sve češći gosti u kozmetičkim salonima. Većini muškaraca na Redditu depiliranje je gej

"Juče je niotkud bilo i nestalo pitanje o salonima za depiliranje muškaraca. Oporavio sam se nakon šoka pa me zanima šta mislite o tome?", postavio je jedan korisnik pitanje na Reditu.

Samo je jedan korisnik imao suvisao odgovor dok su se ostali muškarci na sajtu zgražavali nad depilacijom i tvrdili da je to zapravo gej.

"Lično, brijem pazuhe (lakše je kontrolisati mirise), intimno područje isto, leđa sam jednom davno depilirao i sada samo jednom u 1, 2 godine odem da održim stanje (ne želim da budem dlakav jeti na plaži, bazenu). I nemam problema o tome da pričam, ni sa ekipom ni uživo…ne osećam se manje muškarac zbog toga…", napisao je jedan korisnik.

"Sve je to deo higijene", zaključio je drugi korisnik Redita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: