Osnovana aplikacija za ljude koji nemaju odnose: "Nama je Bog potvrdio da treba tako živeti"

Šakija Sibruk (33) osnovala je "The Sexless Tribe" aplikaciju kao platformu za ljude poput nje, koji su odlučili da žive bez seksa, jer je smatrala da takav životni stil "nije dovoljno vidljiv".

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.11.2021.

16:35

Osnovana aplikacija za ljude koji nemaju odnose:
Foto: Profimedia

Šakija je napravila aplikaciju za ljude koji nemaju seks, osećajući da je seksualno apstinentna zajednica nedovoljno zastupljena.

Sibruk, iz Tampe na Floridi, odlučila je da nastavi sa tom idejom kada je shvatila da je to ono "što Bog želi".

"Bog mi je samo potvrdio da je to ono za šta treba da se borim", objasnila je.

Dok je aplikacija još uvek bila u neaktivnom režimu, Sibruk kaže da je bilo više od 8.000 preuzimanja aplikacije, koju sada koriste ljudi širom sveta.

Sibruk je hrišćanka, ali njena odluka da nema seks nije doneta samo zbog religije.

"Iako sam hrišćanka, moji razlozi u početku nisu bili ukorenjeni u ideju o Bogu, ali je sa godinama moja ideja sve više sazrevala i Bog je sada deo njenog temelja", rekla je i dodala:

"Sećam se da sam već sa 13 godina donela tu odluku. Ne znam zašto baš tada, ali kako sam odrastala, slušajući iskustva drugih ljudi, shvatila sam da to nije nešto što želim. Nije izgledalo super, posebno, niti zabavno", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: