- Tabu -

Najobdareniji čovek na svetu: "Spavao sam sa dobitnicama Oskara" VIDEO

Džon Falkon (51) otkrio je za strane medije da je njegov penis dužine 34 centimetara kada je u erekciji privukao pažnju nekih poznatih lica.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čovek sa "najvećim penisom na svetu" tvrdi da ga slavne ličnosti prilično traže.

"Imao si nekoliko partnerki iz Holivuda, da li se često dešava da se interesuju za tebe", pitala ga je novinarka Džozi Gibson.

"Evo u čemu je stvar, velika većina je samo veoma poznata, ne nužno iz Holivuda", rekao je Falkon. Džon je objasnio da poznate žene obično stupaju u kontakt sa njim preko "zajedničkih prijatelja i poznanika".

Iako nije otkrio o kojim poznatim ženama se tačno radi, priznao je da je među njima bilo i nominovanih za Oskara, ali i onih koje su prestižnu nagradu i dobile.

"Da, spavao sam sa poznatim ličnostima, uključujući nominovane za Oskara i dobitnice Oskara. Ali ne mogu da pričam o tome. Nije bila Meril Strip – ostaviću to na tome", kaže Falkon i dodaje:

"Pravi je kompliment kada porno glumci i glumice kažu da imam veći penis od svih partnera koje su imali. Oni smatraju da mi je penis zaista najveći, a oni znaju najbolje o čemu pričaju kada to tvrde jer imaju mnogo iskustva", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu