Preko čitavih leđa tetovirala ime dečka koji ju je nedelju dana kasnije ostavio VIDEO

Poznata tikTokerka Ešlin Grejs (21) na svom profilu je objavila video u kojem pokazuje veliku tetovažu na leđima, tetovirala je ime svog bivšeg dečka. Naime, ime svoje bivše ljubavi tetovirala je nedelju dana pre nego što su raskinuli.

Život

Izvor: B92

Petak, 05.11.2021.

16:29

Preko čitavih leđa tetovirala ime dečka koji ju je nedelju dana kasnije ostavio VIDEO
Foto: Printscreen TikTok

Bivšeg dečka će se rado sećati nakon što na ogledalu ugleda ogromnu tetovažu koja joj stoji na leđima 'Aleksander'. Tetovaža se proteže duž leđa, može se pretpostaviti kolika je to velika ljubav bila kad se devojka odlučila na ovo. Razlog raskida još nije otkrila.

Objava na TikToku je u kratkom roku dobila lavinu komentara, a mnogi tvrde da je najveća tetovaža koju su ikada videli.
@..ashlyn.grace

oops ##MakeADogsDay ##fyp ##myfinALLYmoment ##foryou ##foryoupage

♬ RUMOR HAS IT x ALL THE RUMORS ARE TRUE - LAUREN🌈🦋✨🌎
"To bi moglo biti neugodno za narednog dečka", jedan je od komentara.

"Onaj ko je pristao ovo da ti tetovira, treba da ide u zatvor", piše druga korisnica društvene mreže TikTok.

Neko je bio šaljiv pa je napisao "samo pronađi još jednog dečka s istim imenom". Bilo je i kreativaca koji su otkrili ideje kako da prekrije tu tetovažu.

Jeste li ikada napravili sličnu grešku? Imate li vi neku tetovažu koju biste najradije obrisali? Pišite nam u komentarima.
@..ashlyn.grace

Reply to @jennaquinoness his mom texts me sometimes to make sure i haven’t covered it yet ##KFCSecretMenuHacks ##SaveIt4TheEndZone ##foryou ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - ashlyn grace

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: