Influenserka uhapšena zbog onog što je uradila sa znakom Holivuda FOTO

Influenserka koja se proslavila 2019. nakon što je pokazala grudi uživo tokom utakmice bejzbola, ponovo je završila u lisicama nakon što je znak Holivuda "ispravila" u "Hollyboob".

Život

Izvor: B92

Subota, 06.02.2021.

10:13

Influenserka uhapšena zbog onog što je uradila sa znakom Holivuda FOTO
Foto: Profimedia

Džuli Rouz i još petero ljudi uhapšeni su zbog promene legendarnog holivudskog znaka, a Rouz je objavila video-snimak na Tviteru. Iako se na snimku vidi kako je odvode u lisicama, "New York Post" izveštava da su svi uključeni optuženi samo za prekršaj i pušteni na slobodu.

Osim što je opet privukla veliku pažnju, Rouz kaže kako je šalu izvela u znak protesta protiv Instagrama koji joj je blokirao naloge. Rouz, osnivačica digitalnog magazina "ShagMag", za "Daily Mail" kaže kako joj je onemogućen rad zbog golotinje, no navodi kako ne radi ništa više od onoga što je "Playboy" radio i dodaje da diskriminišu njene naloge.

"Ljudi... napokon sam popravila znak Holivud", napisala je uz snimak koji je izazvao lavinu reakcija. Jutjuber Džek Teni takođe je uhapšen, a da pomogne Rouz, motivisalo ga je cenzurisanje njenog sadržaja.

"Inspirirala je ljude svojim sadržajem, a Fejsbuk je nije upozorio ili nešto slično, već joj je samo oduzeo ceo život", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: