Pohotna baka (76) i mladi lav (23): U braku su i snimaju filmove za odrasle FOTO

Almeda (76) i Geri (23) Hardvik upoznali su se 2015. godine na groblju dok je ona sahranjivala svog sina. Dve nedelje kasnije su se venčali a sada zarađuju na prodaji erotskog sadržaja.

Život

Izvor: B92

Petak, 04.12.2020.

16:23

Pohotna baka (76) i mladi lav (23): U braku su i snimaju filmove za odrasle FOTO
Ilustracija/Foto:depositphotos/ocskaymark

Nedavno su napravili profil na stranici "OnlyFans" koju smeju da posećuju samo stariji od 18 godina. Na njoj se skupljaju i seks-radnici koji zadovoljavaju svoje mušterije onlajn, a novac zarađuju od pretplate na sadržaj, prenosi "The Sun".
I ovaj par odlučio je da popravi kućni budžet pa prodaju škakljive prizore iz svog seksualnog života koji pojedince toliko uzbuđuju upravo zbog njihove razlike u godinama.
Nju neki nazivaju pohotnom bakom, a njega mladim lavom. Ipak, ima i onih koji komentarišu kako bi "radije platili da to ne vide".

Almeda je bila udovica sa četvoro dece. Njen najstariji sin je umro u dobi od 45 godina.

Nakon venčanja sa Gerijem, nastavili su da žive u njenoj kući u kojoj boravi i Almedin unuk koji je tri godine stariji od Gerija.
"Nisam tražila mladića, ali Geri je jednostavno naišao. Jednostavno sam odmah znala da je on taj", ispričala je.

Geri je pak oduvek maštao o starijim ženama, a sve je počelo kada je imao osam godina - zaljubio se u svoju učiteljicu do ušiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: