Muškarac u braku s dve žene: "Potrudiću se da obe ostanu trudne u isto vreme"

Poliamorni muškarac otkrio je da želi da mu obe žene ostanu trudne u isto vreme, kako bi mogle da podele to iskustvo.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2020.

13:53

Muškarac u braku s dve žene:
Ilustracija/Foto:depositphotos/stokkete

Džimi Silva (36) i Čača Sagun (32) iz Kalifornije zajedno su više od decenije, a počeli su da se zabavljaju i sa Samer (26) nakon što su oboje "pali" na nju na jednom poslovnom sastanku 2012. godine.
Trojac je počeo da se zabavlja, ali godinama su držali vezu otvorenom i eksperimentisali, sve dok prošle godine u Džimi nije zaprosio obe devojke koristeći dva dijamantska prstena izrađena od jednog kamena izrezanog na dva dela.

U međuvremenu počeli su da razgovaraju i o širenju porodice, a Džimi je otkrio da želi da mu obe supruge zatrudne istovremeno, prenosi "Daily Mail".
Džimi je kleknuo pred devojke na desetu godišnjicu veze sa Čačom 2019. godine.

Iako nisu ozakonili svoju vezu, ceremoniju venčanja održali su krajem godine i smatraju se supružnicima.
Iako su u predanoj vezi, svi priznaju da ih privlače druge žene i ne isključuju mogućnost širenja svog ljubavnog trougla, a nadaju se i da će uskoro dobiti decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: