Ima 19 godina i živi sa roditeljima: "Ne smeta im što se bavim prostitucijom" VIDEO

Nedavno je, na britanskom Kanalu 5, prikazana zanimljiva priča o jednoj od najmlađih, ali i najuspešnijih seksualnih radnica u Velikoj Britaniji.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2020.

11:14

Ima 19 godina i živi sa roditeljima:
Foto: depositphotos/motortion

Naime, Eli, koja ima 19 godina, već je imala nekoliko plastičnih operacija kojima je izmenila izgled grudi i usana, a kaže da je najveći broj klijenata koje je imala u jednom danu bio 21.

Godišnje, njena zarada meri se u stotinama hiljada evra, a primera radi, 15 minuta njenog vremena košta oko 85 evra. Samo od internet-platforme Only Fans zarađuje oko 4.500 evra mesečno.

Ono što ne biste očekivali jeste reakcija njenih roditelja - kako je sama priznala, roditeljima je samo važno da je srećna i bezbedna, i nimalo im ne smeta to što se bavi prostitucijom.

Štaviše, ona živi sa roditeljima, pa kaže kako joj je ponekad problem da pronađe hotel kada ima zakazan termin sa nekim klijentom. Ovaj problem ogleda se u tome što joj je u nekim hotelima ulaz zabranjen, i to zbog nedoličnog ponašanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: