- Tabu -

Prvi osmeh komičara osuđenog za silovanje: Žalba je usvojena FOTO

Objavljena je fotografija Bila Kozbija, sa prvim osmehom nakon služenja dve godine zatvora zbog seksualnog napada, i to jer je njegova žalba uvažena.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images, Mark Makela / Stringer
Foto: Getty Images, Mark Makela / Stringer

Pročitajte još:

Bil Kozbi proglašen krivim, preti mu 30 godina iza rešetaka

Osuđeni seksualni prestupnik trenutno služi kaznu do 10 godina.

Ovaj 83-godišnjak je dve godine u zatvoru u Filadelfiji nakon što ga je porota osudila krivim za drogiranje i seksualno nasilje nad ženom u njegovom domu 2004. godine.

Kozbi je 2018. godine osuđen na kaznu do 10 godina zatvora, nakon što je proglašen krivim za tri tačke teškog napada. Ranije ove godine stekao je pravo da se bori protiv ove presude na Vrhovnom sudu Pensilvanije.

Vrhovni sud se saglasio da treba razmotriti dva aspekta slučaja, uključujući odluku sudije da dozvoli tužiocima da pozovu još pet osoba da svedoče o davnim susretima sa nekada moćnim glumcem i komičarom.

"Bil Kozbi je priznao da je bolestan čovek"

Kozbijeva žalbena pobeda znači da će sud takođe razmotriti, budući da procenjuje obim dozvoljenog svedočenja, da li je porota trebalo da čuje dokaze da je glumac u prošlosti davao lek koji utiče na centralni nervni sistem drugim žrtvama.

Sud će ispitati Kozbijevu tvrdnju da je imao dogovor sa bivšim tužiocem da protiv njega nikada neće biti podignuta optužnica.

U svom prvom intervjuu nakon što je osuđen, Kozbi je rekao da neće pokazivati kajanje ili priznati da je učinio bilo šta pogrešno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu