Toni Cetinski: "Kastracija je lek" FOTO

Toni Cetinski oglasio se na svom profilu na Instagramu kako bi se navodno našalio sa svojim pratiocima kako je kastracija lek protiv koronavirusa.

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2020.

12:48

Toni Cetinski:
Foto: Printskrin/TV Prva

Pevač, koji već mesecima javno zastupa antivakcinalne stavove, podelio je sliku na kojoj je poručio pratiocima da testiraju životinje.

"Krenite da testirate i životinje. Meni je pas bio pozitivan pa sam ga kastrirao i sada je negativan. Dakle, lek je kastracija", napisao je Toni na fotografiji, a objavu je potpisao sa "Lek je pronađen".

"Divim vam se Toni, i koliko se vama divim, toliko prezirem druge javne ličnosti koje ćute...", napisala je jedna od njegovih pratiteljki.

"Moje je mišljenje, moramo da ne grešimo prema Bogu Stvoritelju", napisao je drugi.

"Bravo Toni. Previše mi je strašno kada vidim dečicu sa maskama. Ma sve mi je ovo strašno", dodala je jedna od Tonijevih obožavateljki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: