Poznatom muzičaru s kojim je u braku rekla da ide na poslovni put: Udala se za drugog

Kad mu je bivša žena Orijan Civi, s kojom je obnovio ljubav, rekla da ide na poslovni put, slavni muzičar Fil Kolins nije ni slutio da ona zapravo ide da se uda za drugog čoveka.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.10.2020.

12:40

Poznatom muzičaru s kojim je u braku rekla da ide na poslovni put: Udala se za drugog
Foto: Getty Images, Gustavo Caballero / Staff

Orijan (46) je otišla iz njihovog doma u Majamiju do Las Vegasa gde je, navodno, rekla sudbonosno "da" Tomasu Bejtsu. Kako javlja TMZ, to je bilo pre dva meseca, a otkako je saznao što je Orijan uradila Fil je pokušao da je natera da se odseli iz njihove vile. S obzirom na to da razgovori nisu urodili plodom, Kolins planira da podigne tužbu protiv bivše supruge.

Ona pak preti da će otkriti "potencijalno sramotne" stvari o slavnom muzičaru.

Iza para je dugogodišnja komplikovana ljubavna priča, a u braku koji su okončali dobili su dva sina, 19-godišnjeg Nikolasa i 15-godišnjeg Metjua.

Upoznali su se 1994. godine u Švajcarskoj kada je on došao na turneju, a venčali su se pet godina kasnije. Razveli su se 2008. godine, da bi nakon šest godina obnovili ljubavnu vezu.

"Pomirio sam se sa svojom trećom ženom, nisam o tome pričao dosad. Već neko vreme smo zajedno, niko nije shvatio da je tako", rekao je Kolins za "Billbord" svojevremeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: