Tetoviranom učitelju zabranili da radi: Deca imala noćne more kad ga vide FOTO

Učitelj u Francuskoj Silvan Elan, čije su telo, lice i jezik pokriveni tetovažama i kome su pocrneli beonjaču, izjavio je da mu je onemogućeno da radi u vrtiću nakon što su se roditelji žalili da plaši njihovu decu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2020.

13:36

Tetoviranom učitelju zabranili da radi: Deca imala noćne more kad ga vide FOTO
Ilustracija/Foto: depositphotos/KostyaKlimenko

Elan i dalje podučava decu od šest godina i rekao je da, nakon početnog šoka kada ga prvi put vide, njegovi učenici vide više od njegovog izgleda, preneo je Rojters.

"Svi moji učenici i njihovi roditelji uvek su bili kul jer su me u osnovi poznavali", rekao je Elan, koji je dodao da procenjuje da je proveo oko 460 sati pod iglom majstora tetovaže.

"Samo kad me ljudi vide izdaleka mogu pretpostaviti najgore", naglasio je on.

Elan je rekao da je prošle godine predavao u vrtiću u Osnovnoj školi Doktor Morer u Palezou, predgrađu Pariza, kada su se roditelji trogodišnjeg deteta žalili prosvetnim vlastima.

Oni su rekli da njihov sin, kome nije predavao Elan, ima noćne more nakon što ga vidi. Nekoliko meseci kasnije školske vlasti su ga obavestile da više ne može da podučava decu u vrtiću.

"Ja mislim da je odluka koju su doneli bila prilično tužna", rekao je Elan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: