- Tabu -

Sahranili ga živog: Reperu na društvenim mrežama poručuju da počiva u miru

Izgleda da se dugoj listi bizarnih stvari koje su se desile 2020. godini dodaje još jedan događaj. Haštag "RIP Eminem" ("Počivaj u miru, Eminem") postao je viralan na Tviteru bez mnogo objašnjenja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images,  Kevork Djansezian / Staff
Foto: Getty Images, Kevork Djansezian / Staff

Zajednica hip-hopa i muzike bila je uznemirena nakon što je ovaj haštag pokrenut na Tviteru i dalje je jedan od glavnih tema na ovoj platformi. Međutim, objašnjenje zašto je viralan još nije poznato, jer, koliko znamo, Eminem je živ i zdrav.

Ni reper niti članovi njegovog tima nisu izdali saopštenje kako je reper i gde se nalazi, ali mediji pretpostavljaju da mu se ništa nije desilo.

Jedna od teorija vezanih za ovu pojavu je i tvit koji je ove nedelje objaivo korisnik Tvitera sa nadimkom "Levicumsock". Taj profil je imao kratku objavu: "Ubio sam Eminema."

Korisnikov nalog je od tada postao privatan, ali ovaj tvit je možda u utorak izazvao lavinu #RIPEminem odgovora. Nije potvrđeno da je ovaj tvit bio pokretač za ovaj čudni trend, međutim, prema različitim izvorima, ovaj korisnik Tvitera objavio je brojne objave sa #RIPEminem haštagom pre nego što je "zaključao" svoj profil.

strana 1 od 2 idi na stranu