Zvezda popularne serije: "Svingerisanje nam je spaslo brak"

Zvezda HBO serije "Silicijumska dolina" Tomas Midldič otvoreno je govorio o svom odnosu sa ženom, njihovom braku, ali i o tome šta je održalo njihov bračni život.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 19.09.2019.

21:35

Zvezda popularne serije:
Foto: Getty/Joshua Blanchard

37-godišnji glumac je u intervjuu za Plejboj otvoreno govorio o svom svingerskom životnom stilu, ali i o svom braku sa kostimografkinjom Moli Gejts.

"Ne znam koliko mogu da kažem jer ne želim da se moja žena ljuti na mene", rekao je Midldič. "Tek nakon što sam se oženio, dopalo mi se: Moli, izvini, ali moramo da budemo moderni, rekao sam joj", otkrio je glumac.

Kaže kako ga supruga nije odmah odbila, već je bila spremna za "pregovore". Ne samo da su uspeli da se dogovore, već glumac, kojeg je publika ove godine gledala i u filmu "Godzilla II: Kralj zveri", kaže kako im je to spaslo brak.
View this post on Instagram

🤙

A post shared by Thomas Middleditch (@tombini) on

"Da budem iskren, svingerisanje nam je spaslo brak", izjavio je glumac. "Usput, izraz svingerisanje je staromodan, sad se to kaže "deo životnog stila", dodao je.

Otkrio je kako svingerisanje nije nešto čemu je stremio. "Potajno se smatram perverznjakom, ali to nije to", rekao je. "Jednostavno je tako. Volim seks", prenosi Indeks.

Brak sa 32-godišnjom Gejts to nije promenio, dodao je. "Uvek sam mislio da sam romantičar i da kad se zaljubim da će to nestati. I jeste na nekoliko godina. Dovoljno da razmislim o tome da bi trebalo da se venčam i da pomislim kako mogu da budem drugačiji", rekao je.
View this post on Instagram

I do like.

A post shared by Thomas Middleditch (@tombini) on

"Ali to je deo mene. Ako je to deo vašeg bića i čini vam se važnim, pronađite način da to istražite, jer je potiskivanje bolno", dodao je glumac.

Par ima svoja pravila pa funkcionišu kao jedno. "To je neprestano stanje upravljanja i komunikacije, do tačke u kojoj moramo da stanemo. Ja sam gas, a ona kočnica. To je zapravo i premisa serije koju pišemo zajedno", istakao je glumac.

Par je inače ušao u bračne vode 2015. godine, posle tri godine zabavljanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: