Droga "pojela" parlament: Pronađeni dokazi da se u zgradi šmrče kokain

Novinari su uspeli da pristupe toaletima Parlamenta i uz pomoć specijalne maramice utvrdili da se na lavaboima nalazila droga.

Život

Izvor: B92

Subota, 29.06.2019.

15:11

Droga
Foto: depositphotos/Triumph0828

Nekoliko članova engleskog parlamenta odavno je priznalo da su koristili neki vrstu droge. Dominik Rab i Andrea Lidsom su u studentskim danima pušili marihuanu, dok je Boris Džonson pored toga u mladosti "povlačio i linije".

Rori Stjuart je rekao da je jednom u Iranu pušio opijum, Džeremi Hant da je konzumirao indijski jogurt sa kanabisom, a Majkl Gov je priznao da je u prošlosti koristio kokain. Novinari Vice-a su dokazali da neko još uvek koritsi "kraljevsku drogu", preneo je UNILAD.
Novinari su uz pomoć prijatelja ušli zgradu Parlamenta. Kada su uzeli uzorak sa trećeg sprata maramica je postala plava, što ukazuje na prisustvo kokaina. Na drugom spratu su takođe pronašli tragove droge, ali u manjoj količini.

U toaletu u blizini kancelarije Borisa Džonsona nisu pronađene nikakve nedozvoljene supstance.

Provera je urađena i u barovima u okviru Parlamenta, gde članovi provode mnogo vremena. I tamo je bilo dokaza da neko koristi kokain u toaletu. Najveća količina je pronađena u toaletu koji osim članova koriste i gosti članova, zvanični posetioci, novinari, svi koji prisustvuju raznim događajima.
Portparol parlamenta ovim povodom rekao je: “Parlament je javno mesto koje godišnje ugosti milion posetilaca koji imaju pristup toaletima.“

Da li su gosti ili "domaćini" ostavili ovakve tragove, ostaje da naslućujemo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: