"Volim muškarce i žene podjednako, definitivno želim jednog muškarca i jednu ženu u svom životu"

Mlada i talentovana pevačica Vilou Smit otvoreno je govorila o svojim seksuanim interesovanjima, prilikom iskrenog razgovora sa svojom majkom Džejdom Pinket Smit. One su pričale o poliamoriji i seksu utroje.

Život

Izvor: B92, Metro.co.uk

Utorak, 25.06.2019.

20:47

Foto: Gettyimages / Rich Fury

Vilou je otvorila svoju dušu i priznala da je otvorena za seks i vezu utroje, zbog toga što je podjednako privlače i podjednako voli i muškarce i žene.

Osamnaestogodišnja ćerka Vila i Džejde Smit otkrila je svoje interesovanje da bude u takvoj, tzv. poliamoričnoj, vezi između tri osobe.

One je, tokom razgovora u emisiji "Unconventional Relationships", koji je uživo prenošen na Fejsbuku, rekla:

„Volim muškarce i žene podjednako, tako da bih definitivno želela jednog muškarca i jednu ženu u svom životu. Osećam kao da mogu da budem ’viševerna’ sa dve osobe. Ja nisam osoba koja konstantno traži nova seksualna iskustva.“

„Mnogo se fokusiram na emocionalnu vezu i ukoliko bih pronašla i muškarca i ženu sa kojima bih ostvarila romantičnu i seksualnu vezu, ne bih imala potrebu da tražim dalje nešto više. To bi me ispunilo.“ Porodici se, prilikom snimanja, pridružio i tročlani par koji se sastojao od muškarca i dve žene. Džejda je prethodno rekla da je želja njene ćerke bila da oni budu gosti.

Vilou je prvobitno taj par, koji je privukao njenu pažnju, zapratila na Instagramu i tako je sve počelo. To je bio okidač za početak njenog interesovanja o poliamoriji.

Njena majka je potom izjavila da je i ona isprobala seks u troje, ali da se jednostavno tu nije pronašla i da je to nije ispunilo. Ipak misli da je drugačije ukoliko bi bila zaljubljena u neke dve osobe, što predstavlja viši nivo.

Na pitanje šta bi radila ukoliko njena ćerka zaista uđe u poliamorijsku vezu, Džejdom Smit je odgovorila:

„Ona ima samo 18 godina, ko zna šta će da se desi u njenoj glavi.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: