Postojao je i "plan B": Dečko plavuše koja je prekinula finale Lige šampiona otvorio karte VIDEO

Konsi Volanski dobila je svojih pet minuta slave i stranici svog dečka, jutjubera Vitalija Zdorovetskija, osigurala reklamnu vrednost od oko pet miliona dolara utrčavši na teren tokom utakmice finala Lige šampiona,

Život

Izvor: B92, Index

Nedelja, 09.06.2019.

09:57

Default images

Sad je objavljen i video koji prikazuje kako joj je to pošlo za rukom, piše index.hr.

Kinsi je nosila crnu haljinu skrojenu na način da se veoma lako može skinuti, dok se Vitalij prerušio u starca kako bi mogao da uđe na tribine, pošto on zbog svojih pređašnjih ludorija i utrčavanja na terene ima zabranu ulaska na sve velike sportske događaje.

Na snimku je jutjuber otkrio da su imali plan B u slučaju da Kinsi ne uspe da dođe do terena. Plan B je trebalo da bude on. "Ja sam na listi zabrane, teško bih to izveo,ali sam ipak to isplanirao, za slučaj da ona ne uspe", rekao je i dodao da ne sumnja da će njegovoj devojci sve ići po planu.

Kinsi je nakon utrčavanja na teren na Instagramu došla do 2,5 miliona pratilaca, dok ih je pre utakmice imala "samo" 300 hiljada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: