Otac u dilemi: Da li da vereniku svoje ćerke kažem njenu strašnu tajnu?

Ponekad je roditeljstvo zaista teško. U to je mnoge uverio i jedan otac, koji je na internetu zatražio savet. On je korisnike Redita zamolio za savet - da li da vereniku svoje ćerke kaže da za njenu dijagnozu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.05.2019.

09:50

Otac u dilemi: Da li da vereniku svoje ćerke kažem njenu strašnu tajnu?
Foto: halfpoint/depositphotos.com

Njegova ćerka je, po nalazima lekara, sociopata.

"Otac sam mlade devojke od 25 godina koju volim najviše na svetu. Do sada sam imao dobar odnos sa njom, ali ona je dijagnostikovani sociopata", napisao je.

On je dodao da je od malih nogu njegova ćerka bila čudna, što ih je nateralo da potraže stručnu pomoć. Tokom odrastanja je upadala u mnoge nevolje, ali je, dodao je, redovno išla na terapije.

"Poštuje zakon, ima pristojan posao, obrazovana je i ima dosta prijatelja i obožavalaca. Posebno muških. Veoma je šarmantna i uspeva da privuče i zadrži muškarce", istakao je.

Naveo je i da trenutno ima dečka, koji je mnogo voli, ali sumnja da i ona voli njega.

"Razgovarali smo dosta i to iskreno i jednom prilikom mi je rekla da ne oseća ljubav ni empatiju ni prema kome, čak ni prema članovima porodice. Kada je jednom prilikom bila veoma tužna zbog smrti jednog od najbližih prijatelja, upitao sam je kako se oseća, a ona je rekla da je sve to bila varka. Da se samo pretvarala da je tužna", objasnio je.

Nikada se nije osećala krivom ni za šta što bi loše uradila, dodao je njen otac i poručio da ne zna šta znači reč krivica.

"I dok se čini da uživa u prisustvu svog dečka i da je seksualno privlači, čisto sumnjam da ga voli", kategoričan je.

Tada je objasnio da njen dečko ne zna ništa o njenoj bolesti te da njegova ćerka nije želela da mu kaže kako ga ne bi "oterala od sebe".

"Rekao sam joj da mora da mu kaže istinu pre nego što se venčaju, da on ima pravo da zna istinu. Rekao sam joj i da ako mu ona ne kaže, da ću to učiniti ja. Odgovorila mi je: 'Ne bi se usudio'."

Napisao je da bi svakako rekao njenom vereniku, jer smatra da mora da bude upoznat sa njenom dijagnozom, pa je upitao korisnike Redita: "Da li sam sero**a?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: