Mala škola striptiza

Da li je striptiz samo za njegove oči vaša najambicioznija fantazija? Ako hoćete da ga zaista učinite srećnim, evo saveta profesionalnih striptizeta kako da izvedete senzualni ples kao da ste samo to radili celog života...

Život

Izvor: B92

Subota, 30.07.2011.

22:35

Default images

Ovo je samo jedan od mogućih scenarija, na vama je da upotrebite maštu i date lični pečat seksi performansu.

1. Primpremite teren

Utabaje put za zavođenje tako što ćete mu najaviti šta ga čeka kad se vrati kući i reći mu da kupi šampanjac i stavi na led. Kad budete na 10 min. od kuće recite mu da pusti CD koji ste pripremili (napravite tajming tako da prava pesma krene kad uđete na vrata), da priguši svetla i zavali se u fotelju. A onda duboko udahnite i krenite...

2. Ušetajte kao gazela

Otvorite širom vrata i nonšalantno odložite torbu u stranu. Ako vam dragi slučajno nije udobno smešten na fotelju/kauč, „naredite" mu da sedne. A onda malo paradirajte oko njega. Mentalno vizuelizujte brojku 8 na podu i njišite se kukovima u tom pravcu.

Smestite jedno stopalo ispred drugog i krećite se levo-desno. Videćete da je lako. Glavu gore, ramena nazad, grudi u prvi plan. Budite ponosne i bezobrazne. Sve je pitanje stava! (okej, dozvoljen vam je gutljaj šampanjca za oputšanje)

3. Igrajte se svojim „penisom”

Da, dobro ste pročitale. Vaša ešarpa - ekvivalent za peruške koje nose profesionalke - je vaš falusni predmet. Ophodite se prema njoj kao što biste prema njemu: ponekad nežno, ponekad grubo. Provlačite je preko ruku, između nogu, preko ramena, oko struka, savijajući se i izvijajući u isto vreme (grudi napred, stomak uvučen!).

Takođe, možete je iskoristiti da mu vežete oči, da ga privučete k sebi, kasnije i da ga vežete (ali samo ako je bio dobar dečko!).

4. Skinite jaknu/bluzu/majcu

Šta god da imate na sebi gore, skidajte se vr-r-r-r-r-r-lo lagano. Okrenite mu leđa, pogledjte ga preko ramena. Otkopčajte bluzu, a onda neka vam izviri golo rame. Izvucite celu ruku, ali pazite da vam bluza ne spadne skroz.

Ovo je razlika između profesionalke i amaterke: prava striperka će zadržati bluzu koja će joj neko vreme pokrivati brushalter i grudi. Tek onda se okrenite licem ka njemu i bacite bluzu na pod.

5. Skinite suknju
Ponovo ste okrenuti leđima ka njemu. Otkopčavajte se što sporije možete, sa izvijenim donjim leđima, tako da vam guza deluje isturenije. Suknja bi trebalo da „sklizne” u jednom brzom potezu. Kad je na podu, iskoračite iz nje i ostavite je tu.

6. Ah, te visoke potpetice

Visoke štikle sa platformom u vidu papuča/salonki nisu stvar izbora, one su OBAVEZNE. Ne postoji naročito elegantan način da se otarasite svoje obuće, ali čitav seksi efekat može biti uništen u trenu ako morate da stanete, da se sagnete i krenete da se bakćete kopčama, kaišićima, pertlama i sličnim.

Ako imate papuče, elegantno „išetajte" iz njih. Ako ste u salonkama, savijte nogu u kolenu dok stojite i rukom skinite cipelu što je damskije moguće.

7. Skinite čarape

Okrenite se u stranu ka svom momku (ali sve vreme održavajte kontakt očima) i stavite nogu na stolicu. Prvo otkačite žabice (ako ih imate), onda srolajte čarapu pomoću obe ruke. Neka bude nežno i lagano - ideja je da su vaše ruke zapravo njegove ruke.

Klizite niz nogu sve dok vam ruke ne dođu do članka. Kad stignete do stopala, uklonite je uz pomoć palca i kažiprsta pa je obikolite njemu oko vrata, čisto da ga još malo zagolicate.

8. Grudnjak

Striptiz za njega je kao odvijanje poklona koji ste, u stvari, vi. Svaki put kad „oljuštite” deo garderobe, on je na korak bliže da vidi šta se krije unutra, tako da sa ovim morate da dougovlačite što više možete.

Okrenite se licem ka njemu, pa skinite bretele polagano. Okrenite mu leđa, pogled preko ramena (sa prigodnom „bezobraznom” grimasom na licu) i jednom otkopčajte brushalter dok drugu držite preko grudi. Izvucite grudnjak ali zadržite ruku preko grudi.

A onda je polako sklanjajte, lagano prelazeći prstima preko jedne pa druge dojke. Sad je pravo vreme da zauzmete poziciju prave striptizete: leđa izvijena, grudi napred. Ovde je svaka improvizacija više nego dobrodošla.
9. Gaćice

Ideja je da ih uklonite u stilu porno zvezde, a ne da ih svučete kao da idete da piškite. Šat god da radite, ne držite stisnute noge!

Neka jedna noga bude ispred druge, podignite se blago na prste. Okrenite dlanove ka butinama i zavucite ispod gaćica tako da ih nadlanicama polako povlačite na dole. Dajte mu pogled sa strrane, a onda nastavite da ih spuštate sve niže, držeći ih sve vreme odvojene od tela. Kada pređete kolena, gaćice bi same trebalo da spadnu.

A sada poslednji (i najteži) deo. Ako ste mislile da je „izlaženje” iz suknje teško, elegantni iskorak iz uzanih gaćica je za mnoge noćna mora.

Savet striptizete: iskoračite polagano i to jednom pa drugom nogom.

10. Pobednički krug

Kad ste tako „kao od majke rođene", prvi instinkt će biti da mu se bacite oko vrata. Nemojte!
Paradirajte malo tako nagi, dodirivajući se i mazeći svoje telo sve dok on ne bude bio na granici izdržljivosti.
Kadar iz filma 'Showgirls'
I još malo pravila...
1. Vi njega smete da dodirujete, on vas ne. Ni rukama, ni jezikom, ni ustima ni penisom. Samo njegove oči i mašta smeju da „lutaju" po vama.

2. Morate zadržati kontakt očima tokom celog performansa.

3. Ne gasite svetla. Poenta je da pokažete svoje telo, ne da ga saklrijete. Bez obzira da li bi vam na gracioznosti pozavidela svaka manekenka ili u odnosu na vas i popadija deluje pohotno, seksepil je stvar vašeg osećaja. Ne treba vam super telo da biste se skinule, već samopouzdanje i stav.

4. Stvarčice koje pomažu da se osećate privlačnije: krema za samopotamnjivanje, sjaj za usne, lagano rumenilo (i malo oko gradavica), i bebi ulje.

5. Nemojte da budete čistunica! Razbacajte stvari kako stignete, nikao nemojte da ih kačite na čiviluk ili ređate po nameštaju (ne smejte se, dešava se).

6. Budite njegova privatna plesačica, razmišljajte kako da ga nadražite, zavedete, nadražite.

7. Vaše ruke su njegove ruke: dodirujte se tamo gde bi vas on dodirivao. Možete se dodirivati nežno i nevino kako bi se mazila devca. A možete i da budete pohotni od prvog koraka.

8. Kad god je moguće, držite jednu nogu ispred druge i budite na vrhovim prstiju. Tako i inače nezgrapne poze deluju elegantno.

9. Odaberite pravu pesmu, onu uz koju ćete se osetiti opušteno i seksi.



Foto1: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Foto2: Vlado / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: