- Seks -

O čemu muškarci razmišljaju tokom ove poze?

Poznato je da je muškarcima jedna od omiljenih poza u seksu - dogi stajl. Uzbuđenje prilikom nje je veliko kod jače polovine, a i dame je vole, jer ne moraju previše da se trude da zadovolje partnera, a uživaju.

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock/Wavebreakmedia Ltd
Thinkstock/Wavebreakmedia Ltd

To je sve jasno, ali šta kroz njihovu glavu prolazi u tim trenucima? Postoji više odgovora, piše Večernji list.

Što brzam? Prerano je za ovu pozu

Baš iz razloga što u ovoj pozi najviše uživaju, muškarci pohrle, pa odmah pređu na nju, pa tek onda shvate da su možda poranili i strahuju da će se seks brzo završiti. Ako ciljano želite jedan “brzinski” onda je dogi stajl poza idealna opcija, međutim u većini slučajeva bolje je sačuvati najslađe za kraj.

Trenutak za pamćenje

Iako vi ne vidite što se događa tamo iza, on ima itekako dobar pogled. I to je trenutak koji želi da zapamti za ceo život.

Razmišlja o fudbalu

Uzbuđenje je veliko, pa tako momci neretko razmišljaju o nekim potpuno drugim stvarima koje vole, recimo o fudbalu, kako bi makar zakratko odložili kraj. Često u tim trenucima prebiraju voljene i timove, kako promašuju stopostotne šanse. Pošto žele da što duže uživaju.

Kuda sa rukama?

Ne znaju kuda će s rukama. Da li da ih stave na partnerkinu pozadinu ili da je uhvate za struk? Možda bolje da se late grudi ili stimulišu klitoris? Prilikom ove poze ne mogu da se opredele gde će pre, jer želeli bi sve odjednom.

Uživaj u trenutku

Ipak, većina muškaraca najčešće ne razmišlja ni o čemu drugom u tim momentima, nego se naprosto prepuste trenutku i uživaju u njemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.