Veze i odnosi

Seks trikovi koje svaka žena treba da zna

Svi volimo odličan seks i ponekad tražimo stvari koje će ga dodatno začiniti i učiniti uzbudljivijim.

Četvrtak, 07.07.2011.

16:49

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Seks trikovi koje svaka zena treba da zna Neki od ovih trikova ce povecati temperaturu u spavacoj sobi , a posle seksa…zelecete jos. Napravite promenu Culi ste za izraz “promena je dobra kao i odmor” – kada je o seksu rec, ovo je i vise nego istina. Vecina parova vodi ljubav u samo nekoliko poza, u isto vreme svakog dana – tako da nije ni cudo sto vam sve to dosadi. Ako samo nesto promenite, bez obzira sto je sitnica u pitanju – oseticete znacajno poboljsanje u kvalitetu seksualnog odnosa. Sta promeniti? Pozu – ocigledna stvar, zar ne? I zapamtite, iako vam se mozda ne dopada, sama cinjenica da ste nesto promenili, medju parom budu staru zelju za novim stvarima. Ako seks upraznjavate u jutarnjim casovima, uradite to popodne, ili zgrabite vaseg partnera nakon vecere. Sve je bolje nego cekanje da odete uvece u krevet. Uradite to u drugoj prostoriji – vecina parova uvek ima odnose u spavacoj sobi. Zasto ne biste probali na stepenicama, na primer? Ako ne zelite da napustate spavacu sobu, vodite ljubav na podu umesto na krevetu. Jednom kada uradite nesto novo, svaki naredni put ce vam biti lakse da unesete nesto drugacije u seksualni odnos. I vise cete mu se radovati. Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net Svi volimo odlican seks i ponekad trazimo stvari koje ce ga dodatno zaciniti i uciniti uzbudljivijim. Svi volimo odlican seks i ponekad trazimo stvari koje ce ga dodatno zaciniti i uciniti uzbudljivijim.

Neki od ovih trikova će povećati temperaturu u spavaćoj sobi , a posle seksa…želećete još.

Napravite promenu

Čuli ste za izraz “promena je dobra kao i odmor” – kada je o seksu reč, ovo je i više nego istina.

Većina parova vodi ljubav u samo nekoliko poza, u isto vreme svakog dana – tako da nije ni čudo što vam sve to dosadi.

Ako samo nešto promenite, bez obzira što je sitnica u pitanju – osetićete značajno poboljšanje u kvalitetu seksualnog odnosa.

Šta promeniti?

Pozu – očigledna stvar, zar ne? I zapamtite, iako vam se možda ne dopada, sama činjenica da ste nešto promenili, među parom budu staru želju za novim stvarima.

Ako seks upražnjavate u jutarnjim časovima, uradite to popodne, ili zgrabite vašeg partnera nakon večere. Sve je bolje nego čekanje da odete uveče u krevet.

Uradite to u drugoj prostoriji – većina parova uvek ima odnose u spavaćoj sobi. Zašto ne biste probali na stepenicama, na primer? Ako ne želite da napuštate spavaću sobu, vodite ljubav na podu umesto na krevetu.

Jednom kada uradite nešto novo, svaki naredni put će vam biti lakše da unesete nešto drugačije u seksualni odnos. I više ćete mu se radovati.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare