Galerija – urbano mesto na kom ćeš sigurno sretati sve ekipe iz grada

Galerija je za samo godinu i po postala sinonim za mesto koje mlađa ekipa bira za okupljanje. Juče je urbanom imidžu našeg omiljenog tržnog centra stiglo pojačanje, koje će svi da čekiraju - verovatno još ovog vikenda. Nove prodavnice – Sinsay, House i Cropp - deo su istog poljskog brenda LPP za mlađu ekipu, a u ovim radnjama možete po pristupačnim cenama nabaviti trendi i street style komade za koje će svi želeti da znaju gde ste ih kupili.

Izvor: PR

Petak, 27.05.2022.

12:30

Galerija – urbano mesto na kom ćeš sigurno sretati sve ekipe iz grada
Foto: Galerija

Kada im otkrijete tajnu, svi će tamo da se oblače, ali to ne treba da vas brine, jer je izbor ogroman! Toliko različitih komada u okviru tri prodavnice da lagano može da ih nosi ceo grad, nikada neće delovati kao da ste ih negde već videli. Sinsay je za ekipu koja prati dešavanja na fashion sceni, House vrhunski kombinuje trend sa uličnim fazonom, a Cropp je alfa i omega za street style. Dakle, kad kažemo za svakog ponešto, stvarno to i mislimo.
Foto: Monika Pavloviæ
Dok sedite na najboljoj kafi ili neprevaziđenoj klopi sa ekipom i u Galeriji isprobavate specijalitete meksičke, azijske, italijanske ili neke druge kuhinje iz Food Hall-a, kul ekipa je odmah nakon otvaranja krenula da prazni rafove u Sinsay, House i Cropp prodavnicama. Jedva čekamo da vidimo kako će svi oni da kombinuju autfite i, verovatno, sami provale neki novi trend na koji nismo ni računali, samo zato što su bili u svom fazonu, dovoljno upadljivi da nas inspirišu.
Foto: Nikola Rudiæ
Preporuka za pauzu od šopinga bez sumnje je odlazak u bioskop. I to ne bilo kakav, već jedini sa IMAX tehnologijom, najmodernijom u regionu, baš kao vaši novi komadi koje ste kupili u Sinsay, House i Cropp prodavnicama. Pazite se, doživljaj filma više nikad neće biti isti, jer će vam standardi za uživanje u sali skočiti posle najboljeg filmskog doživljaja do sada.
Foto: Strahinja Filipoviæ
Još je bolje kada na sve to “uhvatite” i neki od ultra zabavnih događaja koji se organizuju u Galeriji, a najbolji način za to je da instalirate aplikaciju koju skidate sa Google Play ili sa App Store, gde ćete moći da čekirate šta sve ide uz savršen šoping ovih dana. Recimo, ako već imate aplikaciju na telefonu, onda već znate da nas 28. i 29. maja očekuje Festival sladoleda na kom ćete moći da se osvežite kuglama iz Crne Ovce, Stamevskog, Lutka, Moritz-a i drugih beogradskih lokala, poznatih po ubedljivo najboljem sladoledu. I to čak i nije najbolja opcija kod aplikacije, jer kroz nju skupljate poene i vraćate novac potrošen u Galeriji! Gde god da ste bili – bilo koja prodavnica, Food Hall ili IMAX bioskop, skenirajte račun kroz aplikaciju i tako vratite deo potrošenog novca. Zar to nije najjača fora?
Foto: Strahinja Filipoviæ
Već smo skapirali da je Galerija mesto gde vrh ekipe šire najbolji vajb i gde se čuju samo dobre vesti, a na kraju, nisu otvorene samo vaše nove omiljene Sinsay, House i Cropp prodavnice, već i McDonald’s, prvi restoranskog tipa u tržnim centrima u Srbiji, a doživljaj je još bolji kada znate da klopa dolazi uz fenomenalan pogled sa prostrane terase koja gleda na reku.

Sad kad smo vam rekli da nema boljeg mesta za celodnevni šoping provod od Galerije, kapiramo da se već spremate da zapalite pravo tamo. Najbolja odluka – ceo grad zna da se ovde sastajemo, i bez dogovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: