Kultna Madera ekskluzivno na CarGo Batleru uz neverovatnih 50% popusta

Otkrijte dobro čuvane tajne čuvene Madere ekskluzivno na CarGo Batleru

Izvor: PR

Ponedeljak, 30.11.2020.

10:35

Kultna Madera ekskluzivno na CarGo Batleru uz neverovatnih 50% popusta
Foto: Promo

CarGo Batler, novi servis za poručivanje i dostavu hrane, bogatiji je za još jedan restoran i to kultni simbol Beograda - restoran "Madera". Pored raznovrsnije ponude iz dana u dan, sve će obradovati neverovatnih 50% popusta na hranu i dostavu na ceo meni naznačenih restorana.
Foto: Promo
Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić istakao je da beograđani imaju priliku da zavire u dobro čuvane gastronomske tajne različitih restorana, ali da je ovo prvi put ikada da hrana iz Madere može da stigne do kućne trpeze preko aplikacije.
Foto. Promo
"Ponosni smo na ovu saradnju jer je upravo nama Madera ukazala čast ekskluzivnom saradnjom. Ali ponos je još veći jer omogućavamo da makar delić boemskog duha Beograda bude dostupan uz svega nekoliko klikova. Pozivamo sve koji do sada nisu imali prilike da uživaju u ambijentu ovog kultnog restorana, da iskoriste priliku i otkriju tajne Maderine kuhinje. Naravno, sigurni smo da će ova vest posebno obradovati redovne posetioce Madere", izjavio je Guberinić. Direktor CarGo dodaje da će svi moći poruče nacionalna i internacionalna jela od posebno biranih svežih namirnica, a da će Batler dostavljači u najbržem mogućem roku dostaviti hranu u njihove domove, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: