Kako do uspešnog preduzetništva?

Započinjanje sopstvenog biznisa je primamljiva, ali i hrabra ideja. Iako je entuzijazam ključan za preduzetničke vode, ipak postoje izazovi koji nisu laki, ali ne i nereševi.

Izvor: PR

Ponedeljak, 19.08.2019.

13:17

Kako do uspešnog preduzetništva?
Foto: Vojislav Vujaniæ

U prednosti su oni koji imaju dobru ideju i kvalitetan proizvod. Pa ipak, čak i kada je tržište naklonjeno, postoji još stotine malih elemenata na koje treba obratiti pažnju u razvoju biznisa kako bi ono što nudite bilo prepoznatljivo, poželjno, prihvaćeno i na kraju voljeno.

Znajući koliko je za razvoj poslovanja važna podrška u pravo vreme, ali i inspirisan sjajnom energijom juga Srbije, Coca-Cola sistem pokrenuo je projekat „Stižemo sa juga“, čiji je cilj da osnaži male proizvođače hrane iz ovog dela zemlje i pruži im priliku da razviju svoje poslovanje.
Foto: Vojislav Vujaniæ
U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Smart kolektivom, pažljivom selekcijom odabrano je devet sjajnih preduzetnika koji, osim đakonija od povrća – avjara, trljanica, malidžana i druge zimnice izrađuju vrsne specijalitete od voća – slatka, džemove, sušeno i voće u obliku čipsa. Takođe, tu su i proizvođači grickalica, izuzetno kvalitetnog brašna od mešanog zrnevlja za izradu beskvasnog hleba, kao i proizvođači sirćeta za koga kažu da ima i lekovita svojstva. Coca-Cola sistem će tokom leta i jeseni ovim sjajnim ljudima pomoći da direktno promovišu i prodaju svoje proizvode kroz inovativne kanale: kroz mobilnu radnju koja će obići 10 gradova Srbije, kao i kroz online prodavnicu na adresi stizemosajuga.rs.
Foto: Vojislav Vujaniæ
Istovremeno, eksperti kompanije spremni su da se uključe i pruže mentorsku podršku prenoseći bogata internacionalna iskustva kompanije, neprocenjiva za razvoj biznisa. Kroz četvoromesečnu razvojnu podršku i mentorsku pomoć eksperata Coca-Cola sistema, učesnici programa dobiće korisne informacije u oblasti marketinga, prodaje, tehnologije, pa i finansija.
Foto: Vojislav Vujaniæ
Svoj mali pohod u osvajanju tržišta, devet odabranih proizvođača započeli su prošle nedelje na Zemunskom keju. Predstavnici Jastrebačke priče iz Jastrebaca, Vinarije Status iz Svrljiga, Agro Iris - Zadruge, Fišeka iz Varvarina, Organic Tea Serbia iz Niša, Chrono iz Leskovca, Radanska Ruže iz Lebana, Polo iz Čačka i Naninog recepta sa juga iz Vranja, potrudili su se da zasene Beograđane ukusima i mirisima detinjstva i „obore sa nogu“ sve gastronomske znalce.
Foto: Vojislav Vujaniæ
Proizvodi koje nude izuzetnog su kvaliteta, no učešće u programu svakako će im pomoći da poboljšaju vidljivost na tržištu i nauče mnogo o pravilnoj komunikaciji i prezentaciji proizvoda na tržištu u čemu je Coca-Cola neprikosnovena. Fantastične proizvode u kojima su nedavno uživali Beograđani, uskoro će moći da probaju i građani Čačka, Kruševca, Kraljeva, Dimitrovgrada i mnogih drugih gradova. Za sve one koji ipak vole kupovinu iz fotelje, tu je i online prodavnica stizemosajuga.rs.

Potencijal, kvalitet i entuzijazam uvek budu prepoznati. Stižemo sa juga i nosimo magiju dobrog ukusa!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: