Mozzart doneo duh Las Vegasa u Beograd

U beogradskom Hotelu Metropol svečano je otvoren Mozzart Cazzino koji je u srpsku prestonicu doneo glamur svetskih centara zabave poput Los Vegasa, Makaa ili francuske rivijere.

Izvor: PR

Petak, 06.07.2018.

09:30

Mozzart doneo duh Las Vegasa u Beograd
Foto: Promo

Brojne zvanice na gala zabavi povodom puštanja u rad još jednog Cazzina regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću posebno su uživale u muzici specijalne gošće Aleksandre Radović.

Da će se ubuduće smatrati sinonimom za glamur, ekstravaganciju i blještave prostorije za zabavu u kojima ekskluzivna klijentela voli da provodi vreme Mozzart Cazzino Metropol sinoć je dokazao ugostivši poznate ličnosti koje su na slot aparatima sa igrama svetske klase okušale sreću, a potom sav novac koji su zaradile i donirale u humanitarne svrhe.
Foto: Promo
Na svakom od aparata u Cazzinu bio je uplaćen bonus koji su svi gosti mogli da potroše na igru po svom izboru.

Troje takmičara sa najviše osvojenih poena odabrali su kojim institucijama će donirati sredstva koja je Mozzart namenio u tu svrhu.
Foto: Promo
Najuspešniji među njima bio je pevač Saša Kovačević koji je izrazio veliko zadovoljstvo što je deo humanitarne promocije Mozzart Cazzina Metropol.

"Uvek se rado odazivam akcijama sa humanitarnim karakterom i drago mi je da mogu da pomognem i doprinesem naporima da se onima kojima je to najpotrebnije život učini makar malo lepšim. Osim na maksimalnom trudu da tim ljudima bude bolje, kompaniji Mozzart čestitam i na otvaranju ovakvog objekta kakav zaslužuje svaka metropola, i želim im puno uspeha u daljem radu jer oni to zaista zaslužuju", rekao je Kovačević.
Foto: Promo
Osim Saše Kovačevića, Ane Štajdohar i novinarke Zorice Radulović, koji su tako Domu za decu i mlade "Sremčica", Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti "Zvončica" i Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska" donirali ukupno 300.000 dinara, otvaranje novog beogradskog simbola dobre zabave i provoda upriličile su i brojne ličnosti iz sveta sporta, filma i mode.

Punoletne posetioce novog Mozzartovog objekta koji će s razlogom upravo na ovo mesto dolaziti da se zabave, okušaju sreću, osete uzbuđenje iščekivanja, a uz sve to i zarade, u Cazzinu očekuju slot mašine i ruleti visokog kvaliteta koji igračima nude širok opseg igara i najviše džek-potove.
Foto: Promo
S obzirom da se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji koju redovno posećuju poznate ličnosti i naši gosti iz celog sveta, očekuje se da će Mozzart Cazzino Metropol biti uvršten i u dodatnu turističku ponudu Beograda, čime će ova kompanija još jednom pokazati da je generator novih trendova kada je reč o priređivanju igara na sreću, i zabave uopšte.

Zahvaljujući konstantnom podizanju standarda na polju bettinga i gaminga, koje neprestano oplemenjuje najrazličitijim inovacijama, unapređenjima standarda i podizanjem nivoa usluga, Mozzart je tokom prethodnih 17 godina, koliko postoji, uspeo da se etablira kao apsolutni Broj 1 u industriji igara na sreću, što je mesto na koje je ova kompanija sinoć, po ko zna koji put, pokazala da ima neprikosnoveno pravo.

U ovom trenutku, njene poslovnice prisutne su na tržištima Srbije, Rumunije, Republike Srpske, Hrvatske, Makedonije i Kenije, na kojima rade sa više od 4.800 slot aparata, što je samo deo ponude kojima će i u budućnosti zabavljati svoje igrače.

Prvi Mozzart Cazzino otvoren je u decembru 2016. godine u Ustaničkoj ulici, a puštanje u pogon i novog lokala u Hotelu Metropol samo je još jedan od pokazatelja napora Kompanije da ostane apsolutni lider na tržištu Srbije i definiše dalji pravac razvoja na svim tržištima na kojima posluje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: