Tajna najboljih kraft piva

I dok tokom vrelih letnjih dana svi tragamo za idealnim osveženjem prva asocijacija je uvek – pivo. I kad pomislite da samo na jednom mestu imate najveći broj različitih brendova piva i najraznovrsnijih ukusa, izbor nije lak.

Izvor: B92

Petak, 29.06.2018.

17:30

Tajna najboljih kraft piva
Foto: Promo

Ipak, craft piva sa razlogom su poslednjih godina postala omiljena, ne samo među ljubiteljima piva, već i među onima kojima do skoro pivo i nije bio prvi izbor. U čemu je to tajna craft piva?
Foto: Promo
Craft piva donela su jedno potpuno novo iskustvo uživanja u pivu, jer osim proverenog kvaliteta i klasičnih ukusa koja craft piva nude, sada od piva možete dobiti nešto sasvim drugačije. Više niste ograničeni samo na tradicionalna svetla ili tamna piva, već se možete osvežiti i pivom sa ukusom banane ili jabuke ili pivima koja su začinjena najegzotičnijim začinima. Craft piva prave sa mnogo posvećenosti i korišćenjem najsavremenijih tehnika zanatskog pivarstva i ona su uglavnom nefiltrirana i nepasterizovana, a za njihovu proizvodnju koriste se isključivo prirodni sastojci.
Foto: Promo
Mogućnosti kreiranja autentičnih recepata craft piva su beskrajne, tako da ako volite piva sa voćem ili čokoladom, ili pak ona koja su odležala u buradima i položila test vremena - požurite u jedan od Maxi supermarketa u kojima možete pronaći ova piva. Maxi u Delta city-ju i TC Rajićeva, Alonso supermarket u Gospodar Jovanovoj na Dorćolu, Maxi u Bulevaru oslobodjenja 44 i Maxi u Zemunu u Gornjogradskoj ulici lokacije su na kojima vas očekuju najuzbudljiviji ukusi piva ovog leta.
Foto: Promo
Kraft piva možete pronaći i u Tempo centrima u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: