MLS - inovativni pametni uređaji koji život čine lakšim

Zamislite da dobijete telefon na kome ne morate ništa da kuckate nego samo izgovorite a on pozove!

Izvor: B92

Utorak, 17.04.2018.

09:00

MLS - inovativni pametni uređaji koji život čine lakšim

Upravo takvi uređaji uskoro dolaze u Srbiju. U pitanju je novi grčki brend MLS Innovation, koji je upravo zahvaljujući svojim inovacijama nagrađen zlatnom evropskom nagradom za tehnologiju.

Kako on funkcioniše?

Pored svih onih funkcija na koje smo već navikli, MLS uređaji u sebi sadrže i posebnu aplikaciju MAIC- MLS Artificial Intelligence Center. MAIC je vaš lični, digitalni asistent, uz pomoć kog možete glasovno upravljati uređajima i još bolje savladati modernu tehnologiju. Jednostavno je, vi samo izgovorite a on umesto vas zove, šalje sms, e-mail, pretražuje internet, otvorene apoteke, obaveštava o najbližem parkingu, gužvi i još mnogo toga, i to samo na osnovu glasovne funkcije. Dovoljno je da samo pritiskom na dugme izgovorite šta vas interesuje, a “MAIC” će uraditi umesto vas. Vi mu pričate, a on vas sve razume, i to na srpskom jeziku!

U svojoj paleti proizvoda poseduje pametne mobilne telefone, Easy mobilne telefone, tablete, televizore kao i novu vrsta hibridnih Magic laptop uređaja.

Glavni cilj MLS kompanije već 30 godina, jeste da što više pojednostavi svakodnevni život kupaca, razvijanjem i inkorporiranjem novih tehnologija u jedinstvene i jednostavne proizvode, stvarajući iskustva koja svakodnevni život čine lakšim .

Uređaji su inovativni, jednostavni za korišćenje - i za svakoga – kao glavni imenitelj svih generacija!

Za više informacija posetite naš sajt www.mls.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: