Vaših pet minuta uz fuziju ukusa

Koliko često na dnevnom nivou zastanete i udaljite se od konstantne jurnjave za svim i svačim i ostavite malo, ali makar malo vremena samo za vas? Da li uopšte imate vremena za tako nešto, od svih obaveze koje vas okružuju? Ipak, razmislite, svakome od nas je potreban predah, svakome od nas je potrebno da se na tren odmori i ostane sam sa svojim mislima, kako biste mogli da uspešno nastavite sa obaveznim dnevnim aktivnostima.

Izvor: PR ÈLANAK

Sreda, 28.02.2018.

16:10

Vaših pet minuta uz fuziju ukusa

Predlažemo da tada probate nešto sasvim drugačije, mešavinu ukusa crnog i zelenog čaja, voća i bilja – Fuzetea. Napitak vrhunskog kvaliteta iz kartegorije ledenih čajeva, koji dolaze u čak četiri osvežavajuća ukusa: crni čaj-breskva-hibiskus, crni čaj-limun-limunova trava, zeleni čaj-mango-kamilica i crni čaj-šumsko voće.
Ekstrakti čaja su organskog porekla i potiču iz 100 održivih izvora, dok je procenat šećera smanjen za 30 odsto dodavanjem stevije koja ima nula kalorija i spada u beskalorijske zaslađivače. Da, dobro ste čuli, Fuzetea je neočekivana kombinacija organsko proizvedenih ekstrata crnog ili zelenog čaja u mešavini sa biljem i voćem.
Zastanite, ostavite trenutak samo za sebe i prepustite se uživanju u fuziju ukusa koja će vas oduševiti. Zaboravićete sve što ste do sada znali o ledenom čaju kada budete probali novi Fuzetea.
Fuzetea prvi put nudi originalne kombinacije ukusa koje na specifičan način spajaju istok i zapad, te se tako sočni mango našao u zagrljaju domaće kamilice, a egzotična limunska trava pojačava aromu limuna. Hibiskus u kombinaciji sa breskvom dobija novu dimenziju, baš kao i mešavina šumskog voća i crnog čaja. Iznenadićete se koliko će vas osvežiti, opustiti, ali i podsetiti da ponekad nije loše osamiti se i uživati u tim momentima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: