Lansirano novo pivo Tuborg Ice, a za najbolji provod je bio zadužen Nucci!

Pojačanje u Tuborg porodici sinoć je stiglo na velika vrata – filtriran na -1°C, Tuborg Ice osvežio je veče svim ljubiteljima dobrog provoda. Pored novog Tuborg Ice-a, za odličnu atmosferu na žurci pobrinula se i jedna od najvećih zvezda moderne trep scene u regionu – Nucci! Uz novo lager pivo, slušali su se najpopularniji hitovi i najsvežiji zvukovi na našoj muzičkoj sceni, koji su savršeno kliznuli uz resku i finu aromu Tuborg Ice-a sa 4,2% alkohola.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.03.2023.

16:21

Lansirano novo pivo Tuborg Ice, a za najbolji provod je bio zadužen Nucci!
Foto: Promo

“Tuborg je uvek bio fokusiran na muziku, nove trendove i sveže ideje, i zato se mi trudimo da sva pića iz porodice Tuborg budu inovativna u svakom pogledu. A Tuborg Ice to definitivno jeste, jer pored reskog, osvežavajućeg ukusa i filtriranja na -1 stepen, deli sa svojim potrošačima i ključne vrednosti brenda, a to su otvorenost prema novim iskustvima, istraživanje sveta i stalno pomeranje granica”, izjavio je generalni direktor kompanije Carlsberg Pavel Erankevich.
Foto: Promo
Tuborg Ice savršen je izbor da utolite žeđ i zadovoljite vaša čula u svakoj atmosferi – bilo da ste se odlučili za urbani izlazak u lokalni bar, đuskanje sa ekipom u omiljenom klubu ili opuštanje uz najnoviju seriju koju bindžujete.
Foto: Promo
Prozirna staklena boca dodatno dopinosi izgledu piva i dopunjuje iskustvo novog reskog ukusa koje Tuborg Ice nosi sa sobom. Ovo ledeno pivo, svetle, zlatne boje, svežeg ukusa, prijatne gorčine i izbalansirane arome, biće novo urbano lice grada u kom će uživati svi – već od prvog susreta i prvog gutljaja.
Foto: Promo
U toplim danima koji slede, očekuje vas nova dimenzija osveženja uz smeli ukus nikad hladnijeg Tuborg Ice-a. Jedno je sigurno, recept za najbolji provod ove sezone biće u rukama Tuborg Ice-a - novog gradskog lika koji će biti najtraženiji gost na svakoj žurci!
Foto: Promo
Probaj i sledi se!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: