- PR članak -

ZLATNI SPONZOR ZLATNOJ OMLADINI: Kompanija Mozzart podržala manifestaciju Case Study Show

Kompanija Mozzart i ove godine podržala je manifestaciju Case Study Show koja je tradicionalno protekla u znaku sjajne organizacije, tema i govornika. Kreatori pobedničkih rešenja studija slučaja osvojili su praksu u Mozzartu a predstavnici ove kompanije učestvovali su i na panel diskusiji „Sustain to Obtain” o društveno odgovornom i održivom poslovanju.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Društveno odgovorno poslovanje postaje sve značajni faktor atraktivnosti poslodavca, a da su sport i humanost savršeni timski igrači u Mozzartu pokazuju već godinama. CSR aktivnosti se kontinuirano usmeravaju ka svim oblastima – sportu, zdravstvu, kulturi, talentima i obrazovanju, rodnoj ravnopravnosti i ekonomskom osnaživanju žena.

Foto: Promo
Foto: Promo

„Kada je u pitanju društveno odgovorno poslovanje ne trudimo se da pričamo priče i nastupamo sa nekom pripremljenom agendom, već želimo da prikažemo konkretne akcije, ozarena lica i srećne momente do kojih su one dovele. Da podstaknemo pojedince da brinu o svojoj prirodi i društvu i da se trudimo da stignemo svuda gde je pomoć potrebna“ istakao je Marko Nikolovski iz kompanije Mozzart i dodao da je Mozzart ponosan na svaki teren, besplatnu školicu sporta, humanitarnu donaciju i podršku borbi protiv nasilja nad ženama, a posebno na projekte poput otvaranja bunara u Keniji i omogućavanja čiste i bezbedne vode za lokalno stanovništvo.

Foto: Promo
Foto: Promo

Veliki broj studenata, njih čak preko 170, izrazio je interesovanje za radom u Mozzartu i obavio kratke intervjue sa HR timom. Zaposleni u Marketingu i Direkciji poslovnih procesa u Mozzartu pohvalili su kreativnost, inovativnost i raznolikost rešenja mladih talenata. Zato kompanija Mozzart nastavlja dugogodišnju saradnju i podršku, o kojoj najbolje svedoče priče mladih talentovanih ljudi koji su upravo zahvaljujući ovoj manifestaciji prve karijerne korake načinili u Mozzartu.

strana 1 od 4 idi na stranu