Večita dilema – preseliti se sam ili angažovati profesionalce?

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.03.2023.

10:00

Večita dilema – preseliti se sam ili angažovati profesionalce?
Foto: Andrey_Popov/Shutterstock

Koje su dve najstresnije stvari koje biste rado izbegli u životu? Selidba i promena posla su verovatno visoko na listama većine ljudi. Kako ne biste podlegli pritisku i kako ne biste selidbu doživeli traumatično, na vreme se upoznajte sa nekim stvarima.

Selidba je naporna i iziskuje previše vremena, snage i živaca. Upravo iz tog razloga postoji niz važnih faktora koje morate uzeti u obzir kada se pripremate za selidbu. Pored pakovanja nameštaja i garderobe, kao i organizovanja logističke podrške, savetujemo vam da potražite i pomoć profesionalaca.

Njihovim angažovanjem pružate sebi odličan način da se pojednostavi ceo proces ovog stresnog čina.

Ako odete na Gugl i ukucate u pretrazi “kompanija za selidbu u mojoj blizini”, dobićete spisak imena, ali znajte da vam to neće biti dovoljno. Postoje neke stvari na koje biste obavezno morali da obratite pažnju. Zato, usredsredite se na sledeće.

Potražite preporuke od osoba kojima verujete

Gugl možda nije najpouzdanije mesto za početak pretrage agencije za selidbe, ali vaši prijatelji i voljeni definitivno jesu. Verovatno znate dosta ljudi koji su koristili agencije za selidbe u vašoj blizini, pa im se obratite i raspitajte se o njihovim iskustvima kao i o tome koga bi baš oni preporučili.

Moguće je da je neko koga poznajete imao loše iskustvo sa inače visoko ocenjenom agencijom ili je dobio gomilu neočekivanih naknada koje nisu navedene nigde na veb-stranici agencije. Isto tako, možda je neko imao divno iskustvo sa relativno novom kompanijom koja nema jake reklame na društvenim mrežama.

Dobre kritike

Kada dođete do imena nekoliko agencija za usluge selidbe Beograd, pogledajte recenzije kako biste saznali iskustva ostalih korisnika njihovih usluga.

Uspešnost i dugogodišnje iskustvo

Živimo u vremenu kada je sve instant, kada se sve radi polovično i traljavo. Ipak, postoje kompanije koje traju više od jedne decenije a kulturu poslovanja neguju isto kao i na samom početku – dostupnost, ažurnost, najpovoljnije cene selidbe, i što je najbitnije, od garancije i kvaliteta ne odstupaju.

Nakon dugogodišnjih vršenja selidbi u Beogradu, svaka agencija je upoznala svaki kutak glavnog grada. S obzirom na to da profesionalci koji čine tim agencije poznaju svaku ulicu,pakovanje, transport, kao i iznošenje vaših stvari biće završeno u najkraćem mogućem roku. Upravo je zato bolje angažovati profesionalce, umesto prijatelja.
Foto: Africa Studio/Shutterstock
A kada to učinite, proverite sledeće:

Da li je procena selidbe besplatna, da li su cene usluga jasno i precizno definisane, da li se sve pakuje u kutije, zaštitne folije i ćebad, i najbitnije, da li se poštuju rokovi.

Ukoliko agencija zadovoljava sve navedeno, budite bez brige – oni su pravi izbor za vaš transport nameštaja!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: