Zvanično je! Tuborg je generalni sponzor Lovefest-a naredne tri godine!

Generalni sponzor jednog od najvećih letnjih festivala u regionu Lovefesta naredne tri godine biće jedan od najpopularnijih brendova na ovim prostorima - TUBORG. Lovefest nastavlja svoju uspešnu tradiciju organizovanja najboljih muzičkih događaja uz najatraktivnije svetske di-džejeve, a od ove godine uz ključnu podršku generalnog sponzora Tuborga očekuje se da će nadmašiti sva očekivanja i da će ponuditi publici nesvakidašnje iskustvo.

Život

Izvor: PR

Sreda, 01.02.2023.

15:42

Zvanično je! Tuborg je generalni sponzor Lovefest-a naredne tri godine!
Foto: Promo

Tuborg Lovefest, kako glasi zvaničan naziv manifestacije, biće organizovan 3, 4. i 5. avgusta na već dobro poznatom mestu – u Vrnjačkoj Banji.

Tuborg kao brend je uvek bio okrenut muzici, te je logičan sled i da se priključi Lovefest-u, festivalu koji je nedavno izglasan kao 35. festival na svetu, prema najvećem globalnom istraživanju i glasanju publike, sproveden od strane prestižnog časopisa DJ MAG.
Foto: Promo
"Tuborg i Lovefest od ove godine udruženi su u misiji da publici ponude mnogo više od očekivanog i predvidivog, sa ciljem da svako od prisutnih doživi jedinstveno iskustvo, koje će obeležiti njihovo leto. Biti sponzor ovako važnog festivala, koji okuplja ne samo domaću, već i stranu publiku, koji okuplja muzičke umetnike iz celog sveta na jednom mestu, za našu kompaniju i naš brend Tuborg predstavlja veliko zadovoljstvo", ističe Milan Perić, direktor marketinga i komunikacija u kompaniji Carlsberg Srbija.
Foto: Promo
Lovefest u Vrnjačkoj Banji okupiće ljude iz čitavog regiona i zajedno sa partnerima kao što je Tuborg stvoriće najluđu i najbolju atmosferu. Prema rečima Milana Perića, očekuju vas brojne aktivacije, žurke i iznenađenja ne samo tokom trajanja festivala, već i u mesecima koji dolaze a koje prethode festivalu.
Foto: Promo
"Lovefest je pre samo nekoliko dana i zvanično postao 35. festival na svetu, te tako partnerstvo sa kompanijom Carlsberg i brendom Tuborg dolazi u najboljem trenutku. Veoma smo ponosni na činjenicu da će jedan tako veliki i renomirani brend podržati festival. Pred nama su godine u kojima ćemo zajedno pokazati na koje će sve načine naše partnerstvo dovesti na novi nivo, ne samo festival, već i koncept takvih muzičkih događaja u region", rekao je jedan od osnivača Lovefesta Marko Vukomanović.

Sve nove informacije, aktivnosti i kompletan program festivala moći ćete uskoro da nađete na sajtu lovefest.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: