- PR članak -

Počela je BLIC TELEVIZIJA!

Medijsko nebo Srbije dobilo je novu zvezdu! Blic televizija počela je da se prikazuje 3. oktobra na MTS kanalu 115.

Izvor: PR
Podeli
Foto: promo
Foto: promo

Pokretanjem Blic TV, za dobro poznati medijski brend, koji je duže od dve i po decenije prisutan na tržištu, na ovaj način počinje nova era. Istinite, tačne, pravovremene i proverene informacije, ali i ekskluzivni zabavni sadržaj od ove jeseni biće prisutni u domovima širom Srbije, Republike Srpske i Crne Gore i putem malih ekrana.

Blic televizija će biti moderna srpska televizija koja sublimira iskustva svih velikih evropskih medija, ali na autentičan način prilagođen našem podneblju, nasleđu i svakodnevici.

Foto: promo
Foto: promo

Pored tradicionalno najbrže informative, čeka vas i do sada neviđen zabavni i lajfstajl program. Emisija "Ceca show" daće vam priliku da zakoračite u dom Cece Ražnatović i upoznate nju i njenu porodicu kao nikada pre u igrano-dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje za koje javnost nikada nije saznala!

Foto: Promo
Foto: Promo

Emisija "Na terapiji" prikazaće vam ličnosti iz javnog života kako preko puta psihijatra Slavice Đukić Dejanović otkrivaju najveće životne drame.

foto: promo
foto: promo

Na Blic televiziji vas čekaju i dve kultne emisije, "Balkanskom ulicom" uz prepoznatljivu Vesnu Dedić i čuvena emisija "Biseri" u kojoj će čuveni Vanja Bulić Srbiji ponovo prikazati fascinantne ljudske sudbine.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pored autorskog programa čeka vas i sjajna selekcija serijskog i filmskog programa, a neke od serija koje ćete imati priliku da pogledate na Blic televiziji su "Narkosi", "Tajne vinove loze", "Tajni život Merlin Monro". Od filmova smo vam već prvog dana emitovanja pripremili "Apsolutnih 100", "Ženu sa slomljenim nosem" i film "Klopka".

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS pretplatnika na platformama IRIS TV u Srbiji Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

- IRIS TV paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelitski program na kanalu 15

Bosna i Hercegovina:

- mTel IPTV paket na kanalu 15

- Supernova i logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 14

Crna Gora:

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27.

strana 1 od 3 idi na stranu