- PR članak -

Sneakerville ponovo okuplja sve ljubitelje urbane kulture

Za sve one koji željno iščekuju najveći festival patika na Balkanu – Sneakerville – imamo odlične vesti. Ovogodišnji, 4. po redu, Snekaerville održava se 23. oktobra u Luci Beograd, u svom izvornom izdanju, i očekuje se da će ga posetiti više od 20 000 ljubitelja patika.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Rastko Šurdić
Foto: Rastko Šurdić

Festival će okupiti sve najpoznatije i najpopularnije strane i domaće sportske brendove, koji će u okviru svojih štandova, organizovati brojne aktivacije, ali i predstaviti najnovije kolekcije. Pored brendova Nike, adidas, Reebok, New Balance, Converse, Puma, tu je i fashion koncept Remiks koji će promovisati fashion brendove, kao i Dunk Shop sa jedinstvenom basket ponudom, te domaći brendovi: Detchko Tzar, Disciplina, Dunk Shop, Rope, Fake, Kobazz, House Of Zla, Urbandesign, Beowalzz i drugi.

Foto: Rastko Šurdić
Foto: Rastko Šurdić

Organizatori Sneakervilla, domaći sneaker koncepti Buzz i Tike, i ove godine omogućili su besplatan ulaz na festival. Ukoliko žele, posetioci će moći i da izdvoje simboličan iznos, slanjem sms poruke u humanitarne svrhe, ali i na taj način učestvuju u raffle izvlačenju za nagrade svih učesnika festivala.

Foto: Rastko Šurdić
Foto: Rastko Šurdić

Pored sadržaja namenjenog ljubiteljima sneaker kulture, novitet će biti postavljeni i corner-i za one koji vole gejming, tetovaže, skejtbording, pri čemu će biti organizovano takmičenja za najbolji skejt trik i najbolji grafit na temu patika. Hranu će pripremati najbolji beogradski restorani i fast food- ovi i da ne navodimo sve ostale zanimljive radionice i aktivacije, najavićemo samo da će posetioci veoma aktivno tokom čitavog dana moći da učestvuju na festivalu.

Foto: Rastko Šurdić
Foto: Rastko Šurdić

Pored brojnih poznatih ličnosti, brend ambasadora koji će biti prisutni na festivalu, u večernjim časovima koncerte će održati najaktuelnije muzičke zvezde - Sara Jo, Fox, Surreal, THCF, Korona i Rimski, Iva Lorens, Crni Cerak, Lacku, Amna, Albino, te dovesti atmosferu do usijanja.

Vidimo se na Sneakervill festivalu, 23. oktobra od 11 časova u Luci Beograd!

strana 1 od 3 idi na stranu