Nered je potpuno pao u zaborav otkako se pojavio RowentaX-Force Flex 11.60

Kupila sam RowentaX-Force Flex 11.60 drugarici za rođendan i od tad ga ima cela naša ekipa jer smo se svi uverili da je ovo najefikasniji usisivač koji možete da imate. Štapni je, dakle dizajn mu je moderan, nije glomazan i ne zauzima mnogo mesta u kući. Pritom, ima odličnu kontrolnu tablu na kojoj se njime upravlja, pa deluje vrhunski moderno.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

16:18

Nered je potpuno pao u zaborav otkako se pojavio RowentaX-Force Flex 11.60
Foto: Promo

Meni je taj ultra moderan izgled prvi zapao za oko, da budem iskrena. Kupila sam ga kao poklon drugarici jer je lep, a onda smo otkrili koliko je zapravo moćan. Čoveče, ova stvar briše podove, usisava i uklanja prašinu sa teško dostupnih mesta. Dakle, ima tu 3u1 tehnologiju zbog koje čišćenje postaje potpuno drugačiji doživljaj. Više mi nije mučno, nego je zapravo prijatno gledati kuću koja je stalno pod konac jer nije naporno održavati je u tom stanju.
Foto: Promo
Više se niti saginjem, niti istežem da bih prebrisala delove na podu ili plafonu koje inače teško dohvatim. Ovaj štapni usisivač svuda dospe jer je napravljen sa svrhom da nam olakša čišćenje i to savršeno radi. Čak i kada završim sa jelom jer stvarno mnogo mrvim dok jedem mogu da ga koristim kao ručni usisivač i sve ekspresno pokupim.
Foto: Promo
Najbolja stvar je zapravo što sada istovremeno i brišem podove i usisavam ih što je maksimalna ušteda vremena, pogotovo ako mnogo radite kao ja. RowentaX-Force Flex 11.60 ima Aqua Head dodatak zbog kojeg je to moguće.

Pritom, ova drugarica o kojoj vam pričam ima francuskog buldoga koji se ekstremno mnogo linja i na svima nama su ostajale njegove dlake kad dolazimo kod nje. Više to nije slučaj jer naš štapni usisivač ima i Animal Care turbo četku koja to maksimalno temeljno sredi.
Foto: Promo
Zbog RowentaX-Force Flex 11.60 štapnog usisivača čak ni nameštaj više ne pomeram dok sređujem kuću. Dospe ispod doslovno svakog komada bez da moram da ga guram sa jednog kraja sobe na drugi. Kad vam sve ovo ovako ispričam, nije ni čudo što imam društvo istomišljenika – svi imamo RowentaX-Force Flex 11.60 i načisto smo oduševljeni njime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: