- PR članak -

Kad kupujete automobil nema kompromisa - zaslužujete sve

Automobil odavno više nije tu da samo vas prebaci od tačke A do tačke B. Danas, glasnije nego ikad, automobil priča priču o svom vlasniku.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

A vlasnika ima raznih.

Foto: Promo
Foto: Promo

Neko ceni praktičnost i vozilo napravljeno da bude u službi onoga ko sedi za volanom. Dizajn zahvaljujući kom se u kabini neće osećati skučeno i u kojoj će se sve naći baš tamo gde treba, na dohvat ruke.

Istovremeno, želi automobil dovoljno velik da u njemu preveze porodicu na zasluženi odmor, a dovoljno kompaktan da mu nijedna gužva ne predstavlja problem.

Nekom je, pak, izgled bitan. Automobil iz čije se svake linije čitaju misli majstora koji su ga stvarali biće za takvu osobu pravi izbor. Automobil koji i dok stoji u mestu u jednom pogledu čini da srce zakuca jače.

Neko voli tradiciju, ne daje mnogo na novotarije, već ceni one koji decenijama neguju poverenje kupaca.

Bezbednost je nekome na prvom mestu. Automatsko kočenje, sistemi za praćenje drugih vozila i pešaka, "položeni" kreš-testovi se podrazumevaju.

Ko ne bi želeo da automobil malo "pomogne" kad u gužvi popusti pažnja. Možda da koriguje položaj volana ili automatski prilagodi brzinu vozila. Ne zvuči loše, zar ne?!

Neko želi sve to. I više od toga. I želi sve to u jednom.

A sve te želje ispunjava novi CX-30 .

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj kompaktni SUV kreirala je Mazda, kompanija sa tradicijom dužom od jednog veka, kompanija čiji dizajneri i ovim modelom uspevaju da pomire osećaje prestiža, luksuza i elegancije sa vrhunskom funkcionalnošću i bezbednošću.

Mazdini sistemi aktivno prate stanje vozača, upozoravaju na vozila koja se približavaju iz mrtvih uglova, pomažu u vožnji u gužvi... Pet zvezdica na testu bezbednosti i 99 odsto bodova za zaštitu odraslih putnika dovoljno govore.

Dimenzije, ali i obilje tehnologije, čine CX-30 prilagođenim sigurnoj vožnji u gradu. Iznutra, stvoren je za udobno putovanje.

"Manje je više", moto koji Mazda neguje, garantuje da će kabini sve biti tamo gde vam treba. Položaj upravljača, ručica menjača, svi dugmići i prekidači, head-up displej, pa čak i držač za čašu... Sve je na svom mestu. I to nije sve, naravno. Za potpun doživljaj zaslužan je vrhunski Bose audio-sistem sa čak 12 zvučnika.

Istovremeno, prostora za prtljag ima dovoljno gde god da se uputite.

Nije ni čudo, stoga, što se i naš popularni glumački par, Tamara Dragičević i Petar Benčina, odlučio da baš CX-30 bude njihov novi automobil.

Uz revolucionarni Skyactiv-X motor sa 186 KS i najopremljeniju verziju GT Plus Sound Style Luxury, njihova Mazda može sve:

"Ovaj automobil nam je savršena mera svojom veličinom: idealan auto da obavimo sve što treba po gradu, ali i da se sa decom uputimo na dalje putovanje", kažu Tamara i Petar.

Tamara i Petar su izabrali. A vi?

strana 1 od 6 idi na stranu