Širom otvorite klizna vrata svog mesta za uživanje

Leto je na izmaku, a verovatno ste, makar deo, proveli na nekom lepom mestu gde vam je boravak na otvorenom predstavljao pravo uživanje.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

10:00

Širom otvorite klizna vrata svog mesta za uživanje
Foto:Promo

Vikendica na planini, kraj reke, mora ili jezera pravo je mesto za opuštanje i odmor.

Osim toga, pandemija je doprinela tome da se takvi objekti mnogostruko više koriste.

Zato su mnogi u poslednje dve godine posvetili srazmerno više vremena svojoj „mirnoj luci“ pa se tako javila i potreba da se ona optimalno uredi i opremi.

Često su takvi objekti manjih dimenzija, pa se zbog dužeg boravka u njima prostor morao bolje iskoristiti. Jedno od rešenje su i klizna vrata jer ovi prostorno štedljivi sistemi obezbeđuju više raspoloživog prostora. Njihova primarna prednost leži u činjenici da zauzimaju malo prostora kada su otvoreni, a pritom ispunjavaju visoke zahteve u pogledu dihtovanja, trajnosti, težine i sigurnosti.

Takođe, bez obzira gde živite ili letujete, klizna vrata velikih dimenzija savršen su način za stvaranje impresivne i autentične arhitekture, te njihova popularnost naglo raste.

Kod vikend kuća i letnjikovaca, unutrašnji stambeni prostor često nije primaran, već njegova veza sa spoljašnjim prostorom. Za to nema boljeg rešenja od širokih kliznih vrata, bilo da je u pitanju terasa sa koje puca pogled na planinske vrhove ili pučinu, ili pak imate sa nje direktan silaz do peska na plaži. Na taj način unutrašnji prostor sjedinjuje se sa spoljnim za potpuni užitak i maksimalni komfor.

U svim takvim i sličnim situacijama klizni sistem SYNEGO SLIDE kompanije REHAU je vrhunsko rešenje a od marta 2021. godine biće dostupno i na našem tržištu.

Funkcionalno i energetski efikasno

Foto:Promo
Zbog dihtunga koji idu celim obimom SYNEGO SLIDE je potpuno zaptiven i izuzetno je energetski efikasan zahvaljujući sistemskoj dubini od 80 mm i zastakljenju do čak 51 mm.

Osim toga, inovativan način pomeranja pri zatvaranju obezbeđuje lako i brzo kretanje elementa uz minimalno angažovanje snage. Skrivene komponente garantuju besprekornu funkcionalnost, koja ne utiče na izgled.

SYNEGO SLIDE je daleko ispred dosadašnjih sistema po pitanju robusnosti, tako da je verovatnoća od havarije mnogo manja nego kod paralelno nagibno-kliznih vrata. Kao i kod ostalih profila iz SYNEGO sistema, ima HDF površinu koja se jednostavno neguje.

400 mogućnosti dizajna

Foto:Promo
Bez obzira koje su vaše želje SYNEGO SLIDE će u pogledu boje ispuniti sve, jer ovaj sistem obezbeđuje preko 400 mogućnosti dizajna iz KALEIDO COLOR programa. Korišćenje aluminijumske obloge iz linije KALEIDO COVER sa sivom osnovom, dobijate elegantan izgled aluminijuma sa svim prednostima i funkcionalnostima polimernih profila.

SYNEGO SLIDE omogućava širinu otvora za ulaz do 1,9 metara, a sam element može da bude širine i do 4 i visine do 2,6 metara, što ga čini savršenim za uređivanje prostora srednje veličine. Ovo inovativno sistemsko rešenje proširuje asortiman dostupnih profila, pružajući arhitektama, investitorima i proizvođačima priliku da iskoriste nove poslovne i marketinške mogućnosti u ovom segmentu.

O kompaniji

REHAU grupa je specijalizovana kompanija za rešenja na bazi polimera sa godišnjom prodajom od oko 3,5 milijardi evra. Nezavisna kompanija u privatnom vlasništvu ima približno 20.000 zaposlenih na više od 170 lokacija širom sveta. Kompanija širom Evrope ima 12.000 zaposlenih, a u Nemačkoj 8.000. Više od 70 godina REHAU radi na tome da proizvodi od polimera budu lakši, udobniji, sigurniji i efikasniji. Kompanija proizvodi rešenja za građevinarstvo, automobilsku industriju i svoje inovativne proizvode isporučuje širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: