Pokloni su u Rajićevoj!

Rajićeva šoping centar vam sprema najbolji početak leta! U sezoni odmora, kraj juna je pravo vreme da napravite listu želja za predstojeće leto i da - počnete da je ostvarujete.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

17:28

Pokloni su u Rajićevoj!
Foto: Promo

Zamislite kombinacije koje će se savršeno uklopiti u vaš ritam dana. Isplanirajte odeću, obuću i aksesoare za najlepše šetnje po suncu, plaži ili gradu, a onda sve to pronađite među modelima iz NOVE KOLEKCIJE svetskih brendova u – vašoj Rajićevoj! Odaberite aktuelne boje, vesele dezene i budite zapaženi svakog dana.

Osim toga, za savršeno leto, nedostaje još samo malo. Posetite vaš omiljeni šoping centar i uz kupovinu preko 5000rsd dobijate POKLON IZ RAJIĆEVE! Od 25. juna, preuzmite vaš poklon na info pultu u prizemlju. Neka leto počne iznenađenjem!

Odaberite termin za dolazak a destinacija je već poznata – vaša Rajićeva!

Čekamo vas da uživamo zajedno u dobrom raspoloženju, kafi sa ledom i najboljem šopingu u centru grada.

Vidimo se u Rajićevoj!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: