Momci, stigao je: Trimer koji uklanja i oblikuje svaku dlaku na telu

Voliš da se sam brineš o svom izgledu, jer ti najbolje znaš kakvu kosu i bradu danas želiš i kako da središ dlačice po telu? Razumemo se.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2021.

10:00

Momci, stigao je: Trimer koji uklanja i oblikuje svaku dlaku na telu
Foto: Promo

Razumemo i da bi bilo sjajno kada bi mogao da kreiraš svoj izgled od glave do pete uz samo jedan proizvod. I upravo je postalo sjajno – zaboravi na "2 u 1" i "3 u 1" koncepte, stiže novi uređaj koji ima 18 naprednih dodataka za najbolje iskustvo sređivanja. Da, da, 18.

Ponekad nije loše samo malo oblikovati bradu ili zulufe, možda ukloniti koju dlačicu ispod vrata ili pazuha, ali ponekad je potrebno i "ljudski" se ošišati i obrijati. Sve to je moguće uz Philips Multigroom, a evo i kako.
Foto: Promo
Što je najbolje - stvar je vrlo jednostavna. Philips se očigledno i ovog puta potrudio da se prilagodi svim muškim potrebama, a da pritom kroz novi proizvod pruži kvalitet i osećaj prijatnosti prilikom upotrebe na koje smo već navikli.
U pitanju je, dakle, višenamenski premijum trimer koji po sistemu sve-u-jednom zgodno skraćuje i oblikuje dlačice na licu, skraćuje kosu i doteruje dlačice na telu – čak i na onim najosetljivijim delovima. Udobno i precizno, možeš da obriješ i dlačice od 0,5 mm.
Sastoji se od pomenutih 18 alatki:
- Metalni trimer za detalje
- Precizni brijač
- Široki nastavak za šišanje kose
- Nastavak za brijanje tela
- Dodatak za zaštitu kože na telu
- Metalni trimer
- Trimer za nos i uši
- Podesivi češalj za bradu 3 – 7 milimetara
- 2 češlja za izgled trodnevne brade
- 4 široka češlja za kosu
- 2 češlja za postepeno skraćivanje kose
- 2 češlja za dlačice na telu
Foto: Promo
To znači da možeš da održavaš dugu, kratku, trodnevnu bradu, detaljno je oblikuješ, izvlačiš oštre linije, nežno ukloniš dlačice iz nosa, ušiju i drugih delova tela i brzo kreiraš sopstveni stil kose, jer izuzetno široki nastavak za šišanje od 41 mm seče više kose u jednom potezu. Mogućnosti je bezbroj.
Foto: Promo
"Sam svoj majstor" je dobio pravu alatku koja može da uradi sve što on poželi, zaobilazeći iritacije zbog isprobavanja novih stilova.
Foto: Promo
Budući da je okvir trimera izrađen od nerđajućeg čelika obezbeđena je dugotrajnost i izdržljivost, a gumeni detalji pružiće ti najbolji komfor i kontrolu.

Philips Multigroom je otporan na vodu, pa možeš da ga koristiš i pod tušem i lako očistiš pod česmom. Uz to, njihova najsnažnija litijum-jonska baterija daje do 5 sata rada po punjenju.
Foto: Promo
I ne brini, trimer neče otupeti posle nekoliko upotreba. "Caka" je u DualCut tehnologiji koja podrazumeva dva puta više sečiva. Čelična sečiva se blago taru jedna o druga oštreći se pri radi. Zato su i nakon 5 godina upotrebe jednako oštra kao prvog dana.

I baš zato Philips se nije ograničio na standardni rok garancije od 2 godine. Ako registruješ svoj uređaj na MyPhilips portalu dobijaš produženu garanciju u trajanju od 1, 2 ili čak 3 godine, zavisno od serije uređaja. Poseti sajt i saznaj više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: