Kako uštedeti pri učenju stranih jezika?

U proteklih godinu dana, epidemija koronavirusa dovela je do potpuno novih navika. Rad od kuće i društveno distanciranje doveli su do toga da provodimo više vremena u svojim domovima, pa se nametnulo i pitanje kako da kvalitetno iskoristimo to vreme i radimo na sebi.

Život

Izvor: PR

Utorak, 30.03.2021.

10:00

Kako uštedeti pri učenju stranih jezika?
Foto: Promo

Mnogi od nas su odlučili da se oprobaju u nekoj novoj veštini, a pored kuvanja, sviranja nekog instrumenta i raznih drugih hobija, učenje novog stranog jezika se pokazalo kao jedan od najboljih načina da iskoristite vreme koje provodite kod kuće.
Bez obzira da li planirate da se selite u inostranstvo, tražite novi posao ili ste jednostavno željni novih znanja, učenje stranih jezika je neophodno, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Koje su prednosti ONLINE učenja stranih jezika?

Foto: Promo
Pre samo dvadesetak godina, ovaj vid učenja je bio nezamisliv, a danas imamo mnogo različitih opcija – počev od aplikacija, preko youtube lekcija, pa sve do ONLINE individualnih ili grupnih časova sa profesorom.

Prednosti ONLINE učenja jezika su brojne, a ušteda vremena i novca su samo neke od njih.

Zahvaljujući ONLINE nastavi, više ne morate da napuštate svoj dom i izlažete se gužvi u saobraćaju ili vremenskim neprilikama. Možete da ostanete kod kuće i družite se ONLINE sa ostalim polaznicima ili ćaskate sa profesorom na individualnom času, i na taj način steknete korisna znanja, bez previše napora.

Kako odabrati odgovarajuću školu stranih jezika?

Foto: Promo
Pored volje i želje za učenjem, koje moraju da budu prisutne, veoma je bitno odabrati pravo mesto za sticanje znanja. Potrudite se da na vreme odaberete pravo mesto za učenje jezika, kako ne biste gubili vreme i novac.

Prilikom odabira je bitno da obratite pažnju na stručnost kadrova, raznovrsnu ponudu kurseva i jezika, kako biste mogli da odaberete baš onaj koji vama najviše odgovara, kao i na tradiciju, kojom se garantuje kvalitet obrazovne ustanove.

Ukoliko ste zaista ozbiljni u nameri da naučite ili usavršite strani jezik, EQUILIBRIO - Obrazovni sistem je pravo mesto za vas!

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem – 20 godina sa vama!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem već 20 godina organizuje široku ponudu sertifikovanih kurseva stranih jezika, među kojima su: opšti Premium kursevi iz čak 10 stranih stranih jezika, specijalizovani kursevi, pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita, kursevi za preduzeća, dečiji i omladinski kursevi, letnji i zimski jezički kampovi itd.

EQUILIBRIO je tokom godina postao jedna od najprepoznatljivijih institucija u oblasti učenja stranih jezika na teritoriji grada Beograda, a uvođenjem ONLINE nastave, njihova delatnost se proširila i na teritoriju cele Srbije, kao i van granica naše zemlje.

ONLINE časovi, putem Skype-a u EQUILIBRIO Centru su identični učenju u pravoj učionici i garantuju brz i siguran napredak!

Kursevi se pored ONLINE nastave održavaju i u formi klasične nastave, tako da svi polaznici, bez obzira na uzrast i interesovanja, imaju priliku da nauče ili usavrše svoja znanja iz udobnosti svoga doma, ili, u nekom od EQUILIBRIO nastavnih centara, na čak 10 lokacija u Beogradu.

Pohađanje kurseva u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu vam omogućava:

⦁ BESPLATNO testiranje znanja
⦁ BESPLATNE konsultacije sa profesorima
⦁ BESPLATNO izdavanje zvaničnog sertifikata
⦁ BESPLATNU pismenu garanciju kvaliteta, koja omogućava ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit.

Uštedite novac uz specijalne rođendanske cene kurseva stranih jezika!

Povodom 20 godina postojanja, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem zajedno sa vama proslavlja sve dosadašnje uspehe! Za sve vas su pripremili posebne ROĐENDANSKE CENE za učenje stranih jezika, koje podrazumevaju popuste do čak 50%.

U kriznim vremenima kao što je ovo, jedina sigurna investicija je – znanje! Pravo je vreme da osigurate sebi bolju budućnost! Iskoristite specijalnu rođendansku akciju i pohađajte kurseve po sniženim cenama!

Za sve informacije o aktuelnim ROĐENDANSKIM CENAMA posetite: www.stranijezici.com i odaberite kurs stranog jezika koji vam najviše odgovara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: