Ukusni duet: Nova saradnja OREA i Lejdi Gage je stigla u prodavnice

Novo OREO pakovanje, inspirisano hit albumom iz 2020. godine pod nazivom Chromatica, nastalo u saradnji sa svetskom zvezdom i filantropom, Lejdi Gagom, našlo se u prodaji u Srbiji od 15. februara.

Život

Izvor: PR

Sreda, 03.03.2021.

15:54

Ukusni duet: Nova saradnja OREA i Lejdi Gage je stigla u prodavnice
Foto: Promo

Klasično plavo pakovanje OREO Original od 176 g je doživelo Gaga-preobražaj u živopisnu ružičastu boju inspirisanu dizajnom albuma Chromatica, i uz njega vas čeka uzbudljivo digitalno iskustvo i zanimljive muzičke nagrade.

Kupci mogu da skeniraju QR kod na pakovanjima ograničene serije i uživaju u ekskluzivnim digitalnim sadržajima. Od 1. do 28. marta, sa svakim pakovanjem OREO keksa, uz račun kao dokaz o kupovini Oreo proizvoda, obožavaoci mogu učestvovati u nagradnom konkursu i osvojiti zanimljive nagrade. Više informacija potražite na www.singwithoreo.com.

"Ova saradnja inspirisana je svetom albuma Chromatica, u kom je dobrota iznad svega", rekla je Lejdi Gaga.

Zbog toga se na posebnim pakovanjima ograničene serije nalaze QR kodovi koje potrošači mogu da skeniraju kako bi dobili pristup OREOgramima sa Lejdi Gagom i inspirativnim porukama ove pevačice, koje mogu da dele sa prijateljima, porodicom, kolegama i svim voljenim osobama.

OREO će takođe pokrenuti jedinstveno takmičenje u kome će ljubitelji OREA moći da podele sopstvene verzije pesme "Stupid Love", vodeće numere na albumu koja je dobila pohvale kritičara. Video zapisi najboljih takmičara biće uključeni u kreiranje virtuelnog muzičkog video spota "DUETA" sa Lejdi Gagom!

"Sada ljubitelji OREA i obožavaoci Lejdi Gage konačno mogu kupiti proizvode ove uzbudljive saradnje. Uz naše ukusne biskvite postoji mnogo načina da se uključite - od deljenja poruka o dobroti do muzičkih nagrada, pa čak i do šanse da vaša verzija pesme „Stupid Love“ postane virtuelni muzički duet sa Lejdi Gagom. Nadamo se da će ova saradnja učiniti ovu godinu zabavnom za naše obožavaoce", kaže predstavnica kompanije Mondelez, Irena Smiljanić.

Pakovanje ograničene serije dostupno je u kutijama od 176 g.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: