- PR članak -

Mozzart izmamio snežne osmehe – Centar za unapređenje društva podelio paketiće najmlađima

Mališani koje svake godine obradujemo dolaze iz različitih ugroženih grupa, a svima su im uvek potrebni školski pribor, igračke ili slatkiši, kažu iz ove organizacije

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Podrška ugroženim grupama i deci bez roditeljskog staranja, njihova edukacija, usavršavanje, organizacija događaja koja će im izmamiti osmeh… Već sedam godina Centar za unapređenje društva se trudi da ulepša detinjstvo mnogim mališanima kojima je potrebna pomoć, a tradicionalnu manifestaciju "Snežni osmeh" podržala je kompanija Mozzart, donacijom sredstava za paketiće.

Nekoliko nedelja unazad na adrese brojnih udruženja stižu darovi koje je obezbedila ova društveno-odgovorna kompanija, a Dušica Jeleč, jedan od osnivača Centra kaže da ovakav vid pomoći mnogo znači u prazničnim danima.

"Naš "Snežni osmeh" je samo jedna u nizu akcija kojima pokušavamo da mališanima iz osetljivih grupa učinimo srećnije detinjstvo. Zahvalni smo kompaniji Mozzart što nam je pomogla i dala sredstava za poklone. Mi se trudimo da kroz ovu našu akciju decu dodatno i edukujemo i da im osmislimo neke dodatne sadržaje. Mališani koje svake godine obradujemo dolaze iz različitih ugroženih grupa, a svima su im uvek potrebni školski pribor, igračka ili slatkiši", navodi Jeleč.

Foto: Promo
Foto: Promo

Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću je kroz niz društveno odgovornih akcija širio praznični duh prethodnih nedelja, a paketiće su dobila i deca zaposlenih na Institutu za neonatologiju u Beogradu, odnosno mališani iz sela pored Kuršumlije. Pomoć oko novogodišnjih poklona za najmlađe bila je potrebna i Udruženju ratnih vojnih invalida u Somboru.

"Kompanija Mozzart se, kao i svake godine, potrudila da darovi stignu na što više adresa. Zajedno sa Darijom Kisić Tepavčević, ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, uručili smo paketiće Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj. Takođe, FK Crvena zvezda je u saradnji sa ekskluzivnim beting partnerom organizovala darivanje najmlađih navijača srpskog šampiona širom zemlje. Ekspedicija crveno-belih je sa paketićima koje je donirao Mozzart obišla Smederevo, Požarevac, Veliko Gradište, Bor, Zaječar, Ćupriju, Ivanjicu i mnoge druge gradove", ističe Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

strana 1 od 10 idi na stranu