- PR članak -

CarGo i Hilandar paketićima obradovali 1.300 dece iz ugroženih područja

Kompanija CarGo Technologies i Udruženje građana CarGo u saradnji sa manastirom Hilandar donirali su 1.300 novogodišnjih paketića kako bi ulepšali period nakon praznika deci slabijeg materijalog statusa iz ugroženih područja.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Paketići su lično podeljeni deci u osnovnim školama u Medveđi, Preševu, Bujanovcu, dok su paketići dostavljeni i deci u Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji.

"Želeli smo da paketićima obradujemo decu i pokažemo im da neko misli na njih i nakon praznika. Mi ovim dajemo ne samo paketiće, već i deo svog srca. Dovoljna nam je njihova iskrena sreća u očima. To smo najviše osetili kada smo videli neprocenjive dečije osmehe i puna srca", rekao je Aleksandar Vučić, predsednik udruženja građana CarGo.

Foto: Promo
Foto: Promo

Poverenik manastira Hilandar Miloš Stojković istakao je da su CarGo i Hilandar postali pravi saveznici u humanitarnim misijama za decu.

"Uz ovako dobre ljude kao što su u udruženju CarGo, možemo da nastavimo humanu misiju manastira Hiilandar u Srbiji. Hilandar neće zaustaviti svoju misiju, bez obzira na ovu pošast koja nas je zadesila", rekao je Stojković.

Foto: Promo
Foto: Promo

On je podsetio i da je CarGo nedavno donirao 1,6 miliona dinara za izgradnju Kampa prijateljstva u Sijarinskoj banji koji će imati smeštajne kapacitete za 200 dece iz ugroženih područja i čija gradnja je u toku.

Foto: Promo
Foto: Promo

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić uručio je zahvalnicu udruženju i kompaniji CarGo i Hilandaru za pomoć i brigu o deci opštine Medveđa.

strana 1 od 10 idi na stranu