Sve što bebinoj koži treba

Većina novih roditelja je, pored brige i ljubavi za svoje novorođenče, osetila i zebnju kada je u pitanju nega osetljive bebine kože. Suva koža, ojedi, crvenila, dermatitis – to su sve problemi sa kojima se roditelji suočavaju, a posebno u zimskim mesecima kada je nezi bebine kože potrebno posvetiti dodatnu pažnju.

Život

Izvor: B92

Sreda, 06.01.2021.

10:00

Sve što bebinoj koži treba
Foto: Promo

Pojačano grejanje u stanovima, smanjeni izlasci na svež vazduh, često neadekvatni materijali od kojih se pravi odeća ili posteljina za beba – to su sve razlozi zobg kojih je važno pomoći najvećem organu deteta – njegovoj koži – da se izbori sa štetnim spoljnim uticajima.

Zbog toga je Sebamed osmislio poklon paket, koji će roditeljima biti najbolji saveznik u nezi bebine kože. Sebamed nudi vrhunsku pH 5.5 higijenu i negu kože od prvog dana i pravi je izbor za novorođenu bebu. Zbog svoje blage formulacije namenjene osetljivoj koži, Sebamed čuva njen prirodni zaštitni omotač i podržava prirodni mikrobiom kože, a idealnu kombinaciju proizvoda možete pronaći u Sebamed poklon paketu "Sve što bebi treba".

Paket sadrži 8 Sebamed baby proizvoda koji predstavljaju kompletnu pH 5.5 higijenu i negu kože bebe od prvog dana i poklon ranac. Pored šampona i pene za kupanje, krema za telo i lice, kao i kreme protiv ojeda i osipa, ovaj paket sadrži i sapun, balzam za nežne bebine usne, kao i vlažne maramice. Uz paket proizvoda, roditelji će dobiti ranac u roze ili zelenoj boji, koji predstavlja multifunkcionalnu torbu sa svim što je potrebno za bezbrižan izlazak sa bebom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: